Fremragende 4.5 ud af 5

Vi har samlet en oversigt over de ydelser vi udfører her.

Ydelser hos Pergolia

Se vores udvalg af ydelser og produkter. Vælg Pergolia for æstetisk og tidløst skandinavisk design til dit udendørsrum.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Send os en besked

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Se vores udvalg af ydelser og produkter. Vælg Pergolia for æstetisk og tidløst skandinavisk design til dit udendørsrum.

Ydelser hos Pergolia​

Ønsker du at læse mere om den enkelte ydelse kan du se nærmere under hvert punkt.

BRUG FOR RÅDGIVNING?​

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Send os en besked

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Ydelser hos Pergolia

Vi har samlet en oversigt over de ydelser vi udfører her. Ønsker du at læse mere om den enkelte ydelse kan du se nærmere under hvert punkt.

Pergola

Vores pergolaer er elegante, holdbare og designet til at forbedre ethvert udendørs rum. De kombinerer funktionalitet med skønhed, sikrer skygge og skaber et unikt samlingspunkt.

Overdækket terrasse

Vores overdækkede terrasser er stilfulde og robuste, ideelle til at forvandle udendørs områder. De tilbyder beskyttelse og elegance, og skaber den perfekte ramme for afslapning.

Bioklimatisk pergola

Med Pergolias bioklimatiske pergolaer får du mulighed for at få et uderum, der fuldt ud tilpasser sig præcis de behov, som vejret måtte give ophav til. Tilpas atmosfæren i rummet gennem regulering af skygge, ventilation og læ – alt sammen med et simpelt tryk på en knap.

Terrassevarmer

Hvis du er som de fleste, så har du garanteret ærgret dig over, at terrassen kun kan bruges i de varmere måneder, halvdelen af året. Men det behøver slet ikke at være nogen selvfølge

Markiser

Markiser til hjemmet er et ofte overset alternativ, der ikke desto mindre yder en fantastisk funktionalitet. Med markisernes skygge og læ for nedbør får du nemt faciliteret behagelige områder omkring dit hjem, så vejret ikke får lov at bestemme om du skal ud eller ej.

Terrasseoverdækning

Realisér det gode, behagelige uderum, som du altid har ønsket dig, med en passende terrasseoverdækning.

Terrasseværn

Når sæsonen er til, at det meste af jeres frie tilværelse om eftermiddagen og i weekenderne rykker ud på terrassen, så er det rart stadig at have mulighed for at bevare en del af privatlivet. Her kan et terrasseværn være den idéelle løsning

Ring til os på

27 13 03 20

Eller brug det næste minut på at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.

5/5 stjernermed +100 anmeldelser

Fortæl os om din opgave

Udfyld formularen, og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Vælg en eller flere services
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00