Åbn op for vinter-terrassen med en lækker terrassevarmer (2022)

Udnyt din terrasse hele året rundt med en terrassevarmer

Hvis du er som de fleste, så har du garanteret ærgret dig over, at terrassen kun kan bruges i de varmere måneder, halvdelen af året. Men det behøver slet ikke at være nogen selvfølge. Med flotte terrassevarmere fra Pergolia er du sikret en terrasse, der lokker dig, familien og gæsterne udenfor i alle sæsoner – også selvom temperaturen skulle nærme sig frysepunktet.

Forlæng de lyse, danske sommeraftener – anskaf dig en terrassevarmer i dag.

Udnyt alle mulighederne med en terrassevarmer

En moderne terrassevarmer fra Pergolia giver dig ikke blot muligheden for at opvarme terrassen på de mere kølige dage og aftener. Du har nemlig også mulighed for at installere terrassevarmeren andre steder end blot på terrassen.

Flere af de terrassevarmere, som du finder her på siden, er kompakte og smarte, og lader sig let placere et utal af steder. Vil du bringe terrassevarmerens rå varme indenfor, hvor pejsen skulle have været? Det kan du nemt.

Du kan nemt styre Pergolias terrassevarmere fra distancen. Et tryk på fjernbetjeningen lader dig regulere intensiteten, så det hverken bliver for varmt eller for koldt.

Du slipper også for at skulle ud af sengen om natten af frygt for, at du har glemt at slukke terrassevarmeren – det sker nemlig helt af sig selv. Alle vores terrassevarmerne kommer med automatisk timer-funktion til sluk.

En energivenlig terrassevarmer koster næsten ingenting i drift

Du tænker måske, at prisen for at bringe sommeren ind i efteråret og vinteren ikke er værd at betale. Måske tænker du, at en terrassevarmer er for dyr i drift. At det blot er at fyre for fuglene.

Men det er faktisk overraskende billigt at varme terrassen op med en terrassevarmer – i gennemsnit koster det blot 2-6 kr. pr. time, terrassevarmeren er tændt (afhængig af den pågældende model).

Det kræver selvfølgelig, at man har udstyret i orden, vel at mærke. Hos Pergolia forhandler vi udelukkende terrassevarmere, der opvarmer via el. Opvarmning via el er både effektivt og simpelt – og så følger det jo også med den grønne omstilling i det danske elnet.

Find terrassevarmere i høj kvalitet, og nyd varmen i mange år

Det er så ærgerligt at investere i funktionelle løsninger, der stopper med at fungere kort tid efter. Det kommer du heldigvis ikke til at opleve hos Pergolia.

Vi forhandler udelukkende terrassevarmere af høj kvalitet, der er designede til at holde. De tåler regn og sne, og er rust- og vedligeholdelsesfrie, så du skal ikke tænke på løbende servicering af terrassevarmerne. Så fyrer du bare op for varmen – terrassevarmeren holder til det.

Terrassevarmere i stilrent design

Mange forbinder terrassevarmere med klodsede brikker, der ikke just pynter. Noget, der helst skal skjules lidt – også selvom det kompromitterer terrassevarmerens funktion.

Terrassevarmere fra Pergolia behøver du ikke at gemme af vejen. Vores terrassevarmere kommer nemlig i et stilrent, tidsløst design, der flot supplerer scenen i enhver terrasses udformning. Du har flere valgmuligheder hvad angår form, størrelser og farver – så vælger du bare det produkt, der passer bedst på din terrasse.

Skal vi hjælpe dig videre?

Har du spørgsmål til vores terrassevarmere, eller har du behov for anden hjælp? Så sidder vi klar ved telefonen og tasterne – du bestemmer hvordan vi kommunikerer. Al vores hjælp er selvfølgelig helt gratis og ganske uforpligtende.

Hvordan virker en terrassevarmer?

Der findes groft sagt to typer af terrassevarmere på markedet: gas-opvarmere og dem, der kører på elektricitet. (Nu ser vi bort fra øvrige metoder til at opvarme terrassen på – fx via udepejse eller bålsteder.) Begge typer af terrassevarmere udnytter strålevarme til at opvarme omgivelserne.

Gas-opvarmere fungerer ganske simpelt: De afbrænder gas, og spreder strålevarmen ud på terrassen fra denne afbrænding. Selvom gas-opvarmere generelt er populære, så er de dyre i drift, kan ikke siges at være miljø-venlige og så skal gassen ofte udskiftes.

El-tetrassevarmere er billigere end gas-terrassevarmere, og så er de også simplere at bruge. Du tilslutter dem blot strøm, og så virker de året rundt uden genopfyldninger eller andet.

Hvor stor en terrasse kan en terrassevarmer opvarme?

Arealet, som du kan opvarme med en terrassevarmer, afhænger selvfølgelig af hvilken terrassevarmer, vi taler om. Hvis du gerne vil have et større areal opvarmet, så kan det være en fordel at investere i en større terrassevarmer – eller flere små. Hos Pergolia kan du selv vælge hvilken af disse løsninger, du foretrækker.

I udgangspunktet kan en terrassevarmer opvarme et areal på mellem 10 og 14 kvm. udenfor – og et større areal, hvis det er indenfor. Det er typisk nok til, at en enkelt terrassevarmer sørger for at opvarme dem, der sidder om et enkelt bord. Det kan derfor være en fordel at tænke i “øer”, som hver terrassevarmer skal opvarme, når du prøver at indtænke sådanne løsninger på din terrasse.

Er det sikkert at bruge en terrassevarmer?

Ja, det er ganske sikkert at bruge en terrassevarmer.

Med en terrassevarmer er der ikke åben ild, og dermed ingen gnister eller stikflammer. Som tidligere nævnt kommer terrassevarmeren også med en autosluk-funktion, der sikrer, at terrassevarmeren slukker efter et bestemt stykke tid – også selvom du glemmer alt om den. Ved overophedning slukker terrassevarmeren også automatisk, så du skal ikke være bange for, at den overbelaster sig selv. Og i vores stander-terrassevarmere er der en autosluk-funktion i tilfælde af, at den skulle vælte.

Selvfølgelig bliver terrassevarmeren varm – det er jo terrassevarmerens funktion. Men ud over, at du skal være opmærksom på ikke at brænde dig på den, og at den selvfølgelig ikke skal opvarme nær øvrige letantændelige materialer, så er der ikke noget at bekymre sig om.

Det er dit ansvar altid at sørge for at læse brugsvejledningen til hver enkelt terrassevarmer, og tage de nødvendige forholdsregler, som er beskrevet.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 16:00

Skriv Til Os

    ×