Fremragende 4.5 ud af 5

Hvis du er som de fleste, så har du garanteret ærgret dig over, at terrassen kun kan bruges i de varmere måneder, halvdelen af året. Men det behøver slet ikke at være nogen selvfølge. Med flotte terrassevarmere fra Pergolia er du sikret en terrasse, der lokker dig, familien og gæsterne udenfor i alle sæsoner – også selvom temperaturen skulle nærme sig frysepunktet. Forlæng de lyse, danske sommeraftener – anskaf dig en terrassevarmer i dag.

Udnyt din terrasse hele året rundt med en terrassevarmer

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en terrassevarmer

Udnyt din terrasse hele året rundt med en terrassevarmer

Hvis du er som de fleste, så har du garanteret ærgret dig over, at terrassen kun kan bruges i de varmere måneder, halvdelen af året. Men det behøver slet ikke at være nogen selvfølge. Med flotte terrassevarmere fra Pergolia er du sikret en terrasse, der lokker dig, familien og gæsterne udenfor i alle sæsoner – også selvom temperaturen skulle nærme sig frysepunktet. Forlæng de lyse, danske sommeraftener – anskaf dig en terrassevarmer i dag.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Udnyt alle mulighederne med en terrassevarmer

En moderne terrassevarmer fra Pergolia giver dig ikke blot muligheden for at opvarme terrassen på de mere kølige dage og aftener. Du har nemlig også mulighed for at installere terrassevarmeren andre steder end blot på terrassen.

Flere af de terrassevarmere, som du finder her på siden, er kompakte og smarte, og lader sig let placere et utal af steder. Vil du bringe terrassevarmerens rå varme indenfor, hvor pejsen skulle have været? Det kan du nemt.

Du kan nemt styre Pergolias terrassevarmere fra distancen. Et tryk på fjernbetjeningen lader dig regulere intensiteten, så det hverken bliver for varmt eller for koldt. 

Du slipper også for at skulle ud af sengen om natten af frygt for, at du har glemt at slukke terrassevarmeren – det sker nemlig helt af sig selv. Alle vores terrassevarmerne kommer med automatisk timer-funktion til sluk. 

En energivenlig terrassevarmer koster næsten ingenting i drift

Du tænker måske, at prisen for at bringe sommeren ind i efteråret og vinteren ikke er værd at betale. Måske tænker du, at en terrassevarmer er for dyr i drift. At det blot er at fyre for fuglene.

Men det er faktisk overraskende billigt at varme terrassen op med en terrassevarmer – i gennemsnit koster det blot 2-6 kr. pr. time, terrassevarmeren er tændt (afhængig af den pågældende model).

Det kræver selvfølgelig, at man har udstyret i orden, vel at mærke. Hos Pergolia forhandler vi udelukkende terrassevarmere, der opvarmer via el. Opvarmning via el er både effektivt og simpelt – og så følger det jo også med den grønne omstilling i det danske elnet.

Find terrassevarmere i høj kvalitet, og nyd varmen i mange år

Det er så ærgerligt at investere i funktionelle løsninger, der stopper med at fungere kort tid efter. Det kommer du heldigvis ikke til at opleve hos Pergolia.

Vi forhandler udelukkende terrassevarmere af høj kvalitet, der er designede til at holde. De tåler regn og sne, og er rust- og vedligeholdelsesfrie, så du skal ikke tænke på løbende servicering af terrassevarmerne. Så fyrer du bare op for varmen – terrassevarmeren holder til det.

Terrassevarmere i stilrent design

Mange forbinder terrassevarmere med klodsede brikker, der ikke just pynter. Noget, der helst skal skjules lidt – også selvom det kompromitterer terrassevarmerens funktion.

Terrassevarmere fra Pergolia behøver du ikke at gemme af vejen. Vores terrassevarmere kommer nemlig i et stilrent, tidsløst design, der flot supplerer scenen i enhver terrasses udformning. Du har flere valgmuligheder hvad angår form, størrelser og farver – så vælger du bare det produkt, der passer bedst på din terrasse.

Skal vi hjælpe dig videre?

Har du spørgsmål til vores terrassevarmere, eller har du behov for anden hjælp? Så sidder vi klar ved telefonen og tasterne – du bestemmer hvordan vi kommunikerer. Al vores hjælp er selvfølgelig helt gratis og ganske uforpligtende.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Hvordan virker en terrassevarmer?

Der findes groft sagt to typer af terrassevarmere på markedet: gas-opvarmere og dem, der kører på elektricitet. (Nu ser vi bort fra øvrige metoder til at opvarme terrassen på – fx via udepejse eller bålsteder.) Begge typer af terrassevarmere udnytter strålevarme til at opvarme omgivelserne.

Gas-opvarmere fungerer ganske simpelt: De afbrænder gas, og spreder strålevarmen ud på terrassen fra denne afbrænding. Selvom gas-opvarmere generelt er populære, så er de dyre i drift, kan ikke siges at være miljø-venlige og så skal gassen ofte udskiftes. 

El-terassevarmere er biligere end gas-terrassevarmere, og så er de også simplere at bruge. Du tilslutter dem blot strøm, og så virker de året rundt uden genopfyldninger eller andet.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Hvor stor en terrasse kan en terrassevarmer opvarme?

Arealet, som du kan opvarme med en terrassevarmer, afhænger selvfølgelig af hvilken terrassevarmer, vi taler om. Hvis du gerne vil have et større areal opvarmet, så kan det være en fordel at investere i en større terrassevarmer – eller flere små. Hos Pergolia kan du selv vælge hvilken af disse løsninger, du foretrækker.

I udgangspunktet kan en terrassevarmer opvarme et areal på mellem 10 og 14 kvm. udenfor – og et større areal, hvis det er indenfor. Det er typisk nok til, at en enkelt terrassevarmer sørger for at opvarme dem, der sidder om et enkelt bord. Det kan derfor være en fordel at tænke i “øer”, som hver terrassevarmer skal opvarme, når du prøver at indtænke sådanne løsninger på din terrasse. 

Er det sikkert at bruge en terrassevarmer?

Ja, det er ganske sikkert at bruge en terrassevarmer.

Med en terrassevarmer er der ikke åben ild, og dermed ingen gnister eller stikflammer. Som tidligere nævnt kommer terrassevarmeren også med en autosluk-funktion, der sikrer, at terrassevarmeren slukker efter et bestemt stykke tid – også selvom du glemmer alt om den. Ved overophedning slukker terrassevarmeren også automatisk, så du skal ikke være bange for, at den overbelaster sig selv. Og i vores stander-terrassevarmere er der en autosluk-funktion i tilfælde af, at den skulle vælte.

Selvfølgelig bliver terrassevarmeren varm – det er jo terrassevarmerens funktion. Men ud over, at du skal være opmærksom på ikke at brænde dig på den, og at den selvfølgelig ikke skal opvarme nær øvrige letantændelige materialer, så er der ikke noget at bekymre sig om.

Det er dit ansvar altid at sørge for at læse brugsvejledningen til hver enkelt terrassevarmer, og tage de nødvendige forholdsregler, som er beskrevet.

 6 grunde til at investere i en pergola

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.