Fremragende 4.5 ud af 5

Du kender garanteret til det følgende paradoks: På den ene side nyder du de sikre, fysiske rammer i et trygt hjem. Når det er dejligt, hyggeligt og lunt. På den anden side længes du, som så mange andre, efter mere natur. Det lidt for sikre og bekvemmelige udgangspunkt derhjemme kan på samme tid føles afskærmende og tamt. I længden bliver det utilfredsstillende for de fleste.

Udendørsrum optager en særlig plads i danskernes hjerter

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse​

Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia ​


Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Udendørsrum udgør for mange en forløsning til disse to modstridende følelser. Et meningsfuldt samspil opstår nemlig der, hvor hjemmets kultur og verdens natur kombineres i én samlet enhed. I udendørsrummet faciliteres både det behagelige og det virkelige. Udendørsrummet bliver et sted, hvor tilværelsen kan komme til sin ret, med alle sine modstridende kræfter og retninger. I udendørsrummet føles det derfor ofte godt og rigtigt at være. I udendørsrummet kan vi føle os mere forbundne med verden omkring os, og samtidig være hjemme. Det er trygt og meningsfuldt på samme tid. Netop derfor optager udendørsrummet en særlig plads i danskernes hjerter.

Idéen bag Pergolia

Pergolias mission er at levere et unikt og professionelt setup, der skal gøre drømmen om det perfekte udendørsrum til virkelighed.

I det skandinaviske klima kan det nogle gange være svært at nyde naturen ordentligt. I Danmark er vi heldigvis forskånede for de mest ekstreme vejrforhold. Alligevel kan de danske sæsoner, med deres friske vind og regnfald, af mange opleves som ganske barske.

Pergolia er født ud af ønsket om at facilitere nydelsen af den skandinaviske natur – solen, vinden og regnen – gennem hjemmet som en tryg base. I et udendørsrum bevarer du kontrollen. Her kan du selv bestemme dig for hvor meget af den skandinaviske natur, du vil udsætte dig for. Du mærker blot efter hvilken balance, der føles bedst for dig. 

Pergolia hjælper dig med at realisere udendørsrummet, der gør alt dette muligt.

Dette får du hos Pergolia

Pergolia leverer smukke og holdbare udendørsarealer, der er tilpasset til det skandinaviske klima. Vi tilbyder professionel rådgivning, og designer dit uderum baseret på dine konkrete ønsker. Det hele er selvfølgelig i overensstemmelse med dansk design og æstetik. 

Pergolia stiller med et professionelt team med over 20 års erfaring. Så kan du være sikker på, at du går herfra med den optimale løsning.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

6 grunde til at investere i en pergola

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.