Du kender garanteret til det følgende paradoks: På den ene side nyder du de sikre, fysiske rammer i et trygt hjem. Når det er dejligt, hyggeligt og lunt. På den anden side længes du, som så mange andre, efter mere natur. Det lidt for sikre og bekvemmelige udgangspunkt derhjemme kan på samme tid føles afskærmende og tamt. I længden bliver det utilfredsstillende for de fleste.

Udendørsrum optager en særlig plads i danskernes hjerter

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse​

Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia ​


Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Udendørsrum udgør for mange en forløsning til disse to modstridende følelser. Et meningsfuldt samspil opstår nemlig der, hvor hjemmets kultur og verdens natur kombineres i én samlet enhed. I udendørsrummet faciliteres både det behagelige og det virkelige. Udendørsrummet bliver et sted, hvor tilværelsen kan komme til sin ret, med alle sine modstridende kræfter og retninger. I udendørsrummet føles det derfor ofte godt og rigtigt at være. I udendørsrummet kan vi føle os mere forbundne med verden omkring os, og samtidig være hjemme. Det er trygt og meningsfuldt på samme tid. Netop derfor optager udendørsrummet en særlig plads i danskernes hjerter.

Idéen bag Pergolia

Pergolias mission er at levere et unikt og professionelt setup, der skal gøre drømmen om det perfekte udendørsrum til virkelighed.

I det skandinaviske klima kan det nogle gange være svært at nyde naturen ordentligt. I Danmark er vi heldigvis forskånede for de mest ekstreme vejrforhold. Alligevel kan de danske sæsoner, med deres friske vind og regnfald, af mange opleves som ganske barske.

Pergolia er født ud af ønsket om at facilitere nydelsen af den skandinaviske natur – solen, vinden og regnen – gennem hjemmet som en tryg base. I et udendørsrum bevarer du kontrollen. Her kan du selv bestemme dig for hvor meget af den skandinaviske natur, du vil udsætte dig for. Du mærker blot efter hvilken balance, der føles bedst for dig. 

Pergolia hjælper dig med at realisere udendørsrummet, der gør alt dette muligt.

Dette får du hos Pergolia

Pergolia leverer smukke og holdbare udendørsarealer, der er tilpasset til det skandinaviske klima. Vi tilbyder professionel rådgivning, og designer dit uderum baseret på dine konkrete ønsker. Det hele er selvfølgelig i overensstemmelse med dansk design og æstetik. 

Pergolia stiller med et professionelt team med over 20 års erfaring. Så kan du være sikker på, at du går herfra med den optimale løsning.

Udforsk vores produkter