Udendørsrum optager en særlig plads i danskernes hjerter

Du kender garanteret til det følgende paradoks: På den ene side nyder du de sikre, fysiske rammer i et trygt hjem. Når det er dejligt, hyggeligt og lunt. På den anden side længes du, som så mange andre, efter mere natur. Det lidt for sikre og bekvemmelige udgangspunkt derhjemme kan på samme tid føles afskærmende og tamt. I længden bliver det utilfredsstillende for de fleste.

Udendørsrum udgør for mange en forløsning til disse to modstridende følelser. Et meningsfuldt samspil opstår nemlig der, hvor hjemmets kultur og verdens natur kombineres i én samlet enhed. I udendørsrummet faciliteres både det behagelige og det virkelige. Udendørsrummet bliver et sted, hvor tilværelsen kan komme til sin ret, med alle sine modstridende kræfter og retninger. I udendørsrummet føles det derfor ofte godt og rigtigt at være.

udendørsrummet kan vi føle os mere forbundne med verden omkring os, og samtidig være hjemme. Det er trygt og meningsfuldt på samme tid. Netop derfor optager udendørsrummet en særlig plads i danskernes hjerter.

Idéen bag Pergolia

Pergolias mission er at levere et unikt og professionelt setup, der skal gøre drømmen om det perfekte udendørsrum til virkelighed.

I det skandinaviske klima kan det nogle gange være svært at nyde naturen ordentligt. I Danmark er vi heldigvis forskånede for de mest ekstreme vejrforhold. Alligevel kan de danske sæsoner, med deres friske vind og regnfald, af mange opleves som ganske barske.

Pergolia er født ud af ønsket om at facilitere nydelsen af den skandinaviske natur – solen, vinden og regnen – gennem hjemmet som en tryg base. I et udendørsrum bevarer du kontrollen. Her kan du selv bestemme dig for hvor meget af den skandinaviske natur, du vil udsætte dig for. Du mærker blot efter hvilken balance, der føles bedst for dig.

Pergolia hjælper dig med at realisere udendørsrummet, der gør alt dette muligt.

Dette får du hos Pergolia

Pergolia leverer smukke og holdbare udendørsarealer, der er tilpasset til det skandinaviske klima. Vi tilbyder professionel rådgivning, og designer dit uderum baseret på dine konkrete ønsker. Det hele er selvfølgelig i overensstemmelse med dansk design og æstetik.

Pergolia stiller med et professionelt team med over 20 års erfaring. Så kan du være sikker på, at du går herfra med den optimale løsning.

image
image
image
image
×