Fremragende 4.5 ud af 5

Markiser til hjemmet er et ofte overset alternativ, der ikke desto mindre yder en fantastisk funktionalitet. Med markisernes skygge og læ for nedbør får du nemt faciliteret behagelige områder omkring dit hjem, så vejret ikke får lov at bestemme om du skal ud eller ej. Få skabt de rolige, beskyttede og behagelige udendørsområder med flotte markiser, der supplerer dit hjems udtryk. Bestil markiser fra Pergolia i dag.

Lad markiser forvandle dit hjem – og området omkring

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Nyd din have med en kvalitets markise

Lad markiser forvandle dit hjem – og området omkring

Markiser til hjemmet er et ofte overset alternativ, der ikke desto mindre yder en fantastisk funktionalitet. Med markisernes skygge og læ for nedbør får du nemt faciliteret behagelige områder omkring dit hjem, så vejret ikke får lov at bestemme om du skal ud eller ej.
Få skabt de rolige, beskyttede og behagelige udendørsområder med flotte markiser, der supplerer dit hjems udtryk. Bestil markiser fra Pergolia i dag.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Prøv en markise, der er redefineret af nordisk elegance

Du kan godt kaste markisens blakkede ry og erhvervslivs-konnotationer over venstre skulder. Markiser er nemlig på vej tilbage, og gentænkte designs har en del af æren for dette. Hos Pergolia finder du udelukkende markiser, der er inspireret af stilrent, nordisk design.

Pergolias markiser udgør tidsløse tilføjelser til dit hjem, der ikke blot leverer funktionalitet og værdiforøgelse – men som også er en ren fryd for øjet.

Installér en terrassevarmer, og udnyt markisen fuldt ud

Markiser er særligt kendte for den effektive nedkølende effekt, som de giver. Men det er ikke kun på de varme sommerdage, hvor en markise kan komme til sin ret. Et glimrende sted at installere en terrassevarmer er nemlig ved ophænget under en markise.

Markisens tag holder på terrassevarmerens varme, så alle under markisen får del i effekten. Det sparer på energien, er med til at holde markisen tør og levedygtig, og så holder det også terrassen attraktiv i alle sæsoner.

Se drømmen for dig: Få 3D-tegnet din markise-installation

Hos Pergolia skal du ikke være bange for, at din fantasi løber afsted med dig. Vi står nemlig parate til at hjælpe dig med at konkretisere og visualisere din drøm om fornyede udendørsarealer med markiser og øvrige produkter – inden du investerer i noget som helst.

Vi laver en professionel 3D-tegning af den ønskede markise på din bolig eller grund. Få syn for sagerne, og konkretisér drømmen, inden du går videre og tager springet.

Fritstående markiser lader dig nyde alle områder af din have

Markiser behøver ikke en husmur for at kunne folde sig ud. Fritstående markiser kan nemlig placeres hvorend i haven eller på terassen, du ønsker det. 

Med flotte, fritstående markiser fra Pergolia er det nu muligt at realisere ethvert tænkeligt udendørsområde, der bringer de uforglemmelige naturoplevelser hjem til jeres egen have. Med fritstående markiser er der ingen begrænsninger – så er det bare med at slippe fantasien løs, og være kreativ. 

Markiser gavner også indeklimaet

Markiser er fantastiske til at skabe behagelige udendørsområder. Men det er ikke det eneste, de kan.

Med markiser får du nedkølet området omkring dit hus, og du får afskærmet for solens stråler, der ellers ville have stået ind ad vinduet. På denne måde bringer markiser faktisk naturlig nedkøling til dit hjem – og når du ikke har behov for det lader du dem blot folde sammen.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Vi er kar til at vejlede dig

Har du spørgsmål, eller overvejer du at investere i markiser til dit hjem? Vi sidder klar til at hjælpe dig i hele vores åbningstid, hvor du gratis og uforpligtende kan kontakte os. Lad os høre fra dig – så vejleder vi dig til den bedste løsning for dig og dit hjem. 

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Hvad er en markise?

Markiser er simple overdækninger, der er kendetegnede ved deres udspændte beklædning af vandafvisende stof over en metalramme, der som oftest kan foldes ind og ud. Markiser tjener mange af de samme funktioner som et halvtag, men konstruktionen er mindre omfattende.

Alle markiser hos Pergolia er selvbærende. Det betyder, at der ikke er forstyrrende stolper eller understøttende stænger, der bryder det frie rum under udhænget. Dette er med til at lade Pergolias markiser skille sig ud fra det traditionelle halvtag. Med disse markiser får du fuld frihed under skyggen, så du kan indrette uderummet som det passer dig.

Pergola med Lameltag

Alt dette kan markiser gøre for dit hjem

Markiser forlænger taget på dit hus.
Markiser er solide, simple konstruktioner, der fysisk kan forlænge taget på dit hus. Som sådan yder markiser altså dit hjem ekstra beskyttelse mod vejret og de øvrige omgivelser. Markiser er desuden en billigere investering end fx et halvtag, der tjener mange af de samme funktioner. Og så opnår du også en større grad af konfinuerlig selvbestemmelse over dine udendørsområder, da de fleste markiser kan sammenfoldes efter behov.

Markiser skaber naturlig nedkøling af hjemmet

Installerer du markiser over vinduespartier eller døre med vinduer i, så vil du opdage, at markisen hjælper indeklimaet i dit hjem. Markisen tjener her to funktioner. 

For det første, så blokerer markisen for det sollys, der ellers ville have fundet vej gennem vinduerne, og ind i dit hjem. Når solens stråler ikke længere har adgang ind i stuen, så slipper du for at skulle arbejde imod denne opvarmningskilde de hede somre.

For det andet, så skaber markisen et køligere udendørsområde uden for dine vinduer. Når solens stråler rammer markisen, så omdannes strålerne til varme oven på markisen – og denne varme stiger opad igen. Resultatet er en overraskende kølende effekt på temperaturen under markisen, som ofte også kan mærkes i de tilstødende rum indenfor.

Moderne terrasse med overdækning og loungemøbler ved siden af en indbydende swimmingpool omgivet af høje træer og grønne planter

Markiser øger komforten på terrassen

Hvis du er som de fleste, så kender du sikkert til ikke at ville udenfor, hvis vejret ikke lige arter sig. Men hvis du har installeret en eller flere markiser, så har du dermed en afskærmning, der hjælper dig med at komme vejrets dårligdomme til livs. Det øger komforten på terrassen, når du frit kan gå udenfor uden at føle dig begrænset af sol, varme eller nedbør. Så får du samtidigt også udnyttet husets faciliteter bedre.

Markiser kan realisere rekreative områder

Markiser spiller ikke blot funktionelle og æstetiske roller ved dit hjem. Der er nemlig ofte også ganske dejlige afledte effekter, som du får ud af at have markiser. 

Vi taler om den kultur, markiser kan skabe omkring dine udendørs arealer. Markiser kan være med til at gøre områder eksklusive, eftertragtede og hyggelige. Her får man lyst til at indrette områderne derefter, så en nærmest eksotisk kultur hurtigt kan komme til at konkretisere sig.

Typer af markiser

Der findes flere forskellige typer af markiser. Herunder gennemgår vi nogle af de mest typiske, som du kan finde på markedet.

Vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser (også nogle gange kaldet “faldarms-markiser”) er markiser, der er specielt designede til at hjælpe med at skabe skygge omkring husets vinduer. Det har en kølende effekt på indeklimaet – hvilket da også er det primære formål, som vinduesmarkiser tjener.

Vinduesmarkiser skiller sig både ud ved deres størrelse og placering på huset. De hænges typisk op lige over husets vinduer, og er kun lige store nok til at dække disse. I nordiske lande er vinduesmarkiser ikke så almene, da behovet for nedkøling i hjem, der ligger i et tempereret klima, typisk er begrænset. Længere sydpå er vinduesmarkiser mere almindelige. Finder du alligevel vinduesmarkiser herhjemme, så er de typisk opsat af æstetiske årsager.

Ophængte markiser

Ophængte markiser finder man typisk på terrasser, verandaer, ved indgangspartier og lignende. Ophængte markiser har både til formål at skabe skygge, så udendørsarealerne bliver mere behagelige at anvende, samt at bidrage til en behageligere temperatur indendørs. 

Ophængte markiser kommer i mange forskellige størrelser, former og farver. Fælles for alle ophængte markiser er dog, at de er fasttømret huset, og at de tjener som en forlængelse af husets tag.

Fritstående markiser

Fritstående markiser er ikke så almindelige som vinduesmarkiser eller ophængte markiser – men de er fantastisk funktionelle og eksklusive. En fritstående markise er kendetegnet ved, at den kan placeres hvor som helst i haven –selvfølgelig så længe der er plads nok omkring til, at markiserne frit kan folde sig ud, når behovet opstår.

En fritstående markise kommer på et stativ med en omvendt U-form. Markiserne udfoldes typisk til begge sider, hvilket giver en fritstående markise dobbelt effekt. Muren er i øvrigt jeller ikke længere en begrænsning under en fritstående markise – så her skal fantasien bare i spil.

Interesseret i en markise fra Pergolia?

Hvis vi har fanget din interesse, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du velkommen til at tage fat i os. Du kan bestille direkte her på siden, eller kontakte os via tlf.: 27130320 – eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Herfra hjælper vi dig videre – ganske gratis og uforpligtende.

6 grunde til at investere i en pergola

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.