Markiser til hjemmet er et ofte overset alternativ, der ikke desto mindre yder en fantastisk funktionalitet. Med markisernes skygge og læ for nedbør får du nemt faciliteret behagelige områder omkring dit hjem, så vejret ikke får lov at bestemme om du skal ud eller ej. Få skabt de rolige, beskyttede og behagelige udendørsområder med flotte markiser, der supplerer dit hjems udtryk. Bestil markiser fra Pergolia i dag.

Lad markiser forvandle dit hjem – og området omkring

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse​

Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia ​


Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Prøv en markise, der er redefineret af nordisk elegance

Du kan godt kaste markisens blakkede ry og erhvervslivs-konnotationer over venstre skulder. Markiser er nemlig på vej tilbage, og gentænkte designs har en del af æren for dette. Hos Pergolia finder du udelukkende markiser, der er inspireret af stilrent, nordisk design.

Pergolias markiser udgør tidsløse tilføjelser til dit hjem, der ikke blot leverer funktionalitet og værdiforøgelse – men som også er en ren fryd for øjet.

Installér en terrassevarmer, og udnyt markisen fuldt ud

Markiser er særligt kendte for den effektive nedkølende effekt, som de giver. Men det er ikke kun på de varme sommerdage, hvor en markise kan komme til sin ret. Et glimrende sted at installere en terrassevarmer er nemlig ved ophænget under en markise.

Markisens tag holder på terrassevarmerens varme, så alle under markisen får del i effekten. Det sparer på energien, er med til at holde markisen tør og levedygtig, og så holder det også terrassen attraktiv i alle sæsoner.

Se drømmen for dig: Få 3D-tegnet din markise-installation

Hos Pergolia skal du ikke være bange for, at din fantasi løber afsted med dig. Vi står nemlig parate til at hjælpe dig med at konkretisere og visualisere din drøm om fornyede udendørsarealer med markiser og øvrige produkter – inden du investerer i noget som helst.

Vi laver en professionel 3D-tegning af den ønskede markise på din bolig eller grund. Få syn for sagerne, og konkretisér drømmen, inden du går videre og tager springet.

Fritstående markiser lader dig nyde alle områder af din have

Markiser behøver ikke en husmur for at kunne folde sig ud. Fritstående markiser kan nemlig placeres hvorend i haven eller på terassen, du ønsker det. 

Med flotte, fritstående markiser fra Pergolia er det nu muligt at realisere ethvert tænkeligt udendørsområde, der bringer de uforglemmelige naturoplevelser hjem til jeres egen have. Med fritstående markiser er der ingen begrænsninger – så er det bare med at slippe fantasien løs, og være kreativ. 

Markiser gavner også indeklimaet

Markiser er fantastiske til at skabe behagelige udendørsområder. Men det er ikke det eneste, de kan.

Med markiser får du nedkølet området omkring dit hus, og du får afskærmet for solens stråler, der ellers ville have stået ind ad vinduet. På denne måde bringer markiser faktisk naturlig nedkøling til dit hjem – og når du ikke har behov for det lader du dem blot folde sammen.

Udforsk vores produkter