Solafskærmning Vinduer , Få et bedre indeklima med solafskærmning på dine vinduer

image

Få fuldautomatiseret, tætsiddende og udvendig solafskærmning på dine vinduer med Pergolias smarte Zip Screen-løsning. Vi forhandler smarte solafskærmninger til dine vinduer, der minimerer indsynet i din bolig, men hvor du bevarer evnen til at kunne se ud. Læs med herunder, og lær mere om vores smarte løsninger.

Solafskærmning på vinduerne giver skygge og nedkøler

Med Pergolias solafskærmning på dine vinduer sikrer du skygge i dine rum hvornår end du ønsker det. Da solafskærmningen sidder på vinduets yderside bliver solens stråler stoppet før de trænger ind gennem vinduet. Det giver en fantastisk nedkølende effekt i dit hus – selv på de varmeste sommerdage.

Solafskærmningen fungerer ikke som komplet mørklægning. Til gengæld giver solafskærmningen komplet skygge, så der for de flestes behov ikke er brug for mørklægning. Solen kommer ikke længere til at stå skarpt ind i dine rum, den vil ikke vække dig før tid om morgenen, og den kommer ikke til at give irriterende genskær i skærmen på dit fjernsyn.

Pergolias solafskærmning giver ikke bare skygge til dit hjems rum. Du sikrer dig også imod solens misfarvning af dine møbler. Afskærmningen blokerer nemlig for 80-90% af det UV-lys, der står bag denne misfarvning.

Solafskærmning på dine vinduer gavner din varme-økonomi

Det er ikke kun om sommeren at solafskærmning på dine vinduer påvirker dit indeklima positivt. Også om vinteren tjener solafskærmningen en smart funktion: De danner nemlig et ekstra isolerende lag omkring dine vinduer.

Vinduerne er et af de primære områder, hvor din bolig over tid vil komme til at tabe varme. Det sker også selvom vinduerne er de mest energirigtige, du kan finde. Selv hvis de er det, så vil de ofte stadig være det svageste led i kæden, når dit hus skal isoleres. Solafskærmningen er designet til at afvise varmen, og sende den tilbage hvor den kommer fra. Det gælder både, når det er solens stråler, der skal ledes væk fra bygningen – og det har også en positiv effekt, solafskærmning vinduer når varmen kommer inde fra huset selv.

Prøv den smarte automatiske Zip Screen-teknologi

Du vil ikke have andre produkter, når du har prøvet vores solafskærmning. Her får du nemlig den nyeste Zip Screen-teknologi, der bygger på et motorstyret system, der kan fjernbetjenes. Du bestemmer selv, om systemet skal betjenes via en knap på væggen, en app på din telefon – eller sågar via din stemme, hvis du har installeret stemmestyring i dit hjem.

Skab dejlig skygge eller spar på varmeregningen med din blotte stemme, eller et tryk på en knap. Så bliver det ikke lettere eller mere tilfredsstillende at kontrollere indeklimaet i dine rum.

Zip Screen-teknologien sikrer også stabiliteten af den udvendige solafskærmning, når du benytter den. Her er det faktisk de gode egenskaber fra den traditionelle lynlås, der udnyttes i den automatiske teknologi. Solafskærmningen “zipper” sig simpelthen fast på siden af vinduerne, så hverken vind, hunde, legende børn eller øvrige forhold kommer til at fjerne eller ødelægge afskærmningen.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores solafskærmning til vinduer, eller hvis du overvejer at købe, men har brug for hjælp på vejen, så er vi klar til at vejlede dig videre. Tag fat på os via telefon eller e-mail – vi svarer dig, så længe du rækker ud til os i vores åbningstid.

Vi ser frem til at høre fra dig.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 16:00

Skriv Til Os

    ×