Fremragende 4.5 ud af 5

Få fuldautomatiseret, tætsiddende og udvendig solafskærmning på dine vinduer med Pergolias smarte Zip Screen-løsning. Vi forhandler smarte solafskærmninger til dine vinduer, der minimerer indsynet i din bolig, men hvor du bevarer evnen til at kunne se ud. Læs med herunder, og lær mere om vores smarte løsninger.

Få et bedre indeklima med solafskærmning på dine vinduer

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Få fuldautomatiseret, tætsiddende og udvendig solafskærmning på dine vinduer med Pergolias smarte Zip Screen-løsning. Vi forhandler smarte solafskærmninger til dine vinduer, der minimerer indsynet i din bolig, men hvor du bevarer evnen til at kunne se ud. Læs med herunder, og lær mere om vores smarte løsninger.

Få et bedre indeklima med solafskærmning på dine vinduer

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Solafskærmning på vinduerne giver skygge og nedkøler

Med Pergolias solafskærmning på dine vinduer sikrer du skygge i dine rum hvornår end du ønsker det. Da solafskærmningen sidder på vinduets yderside bliver solens stråler stoppet før de trænger ind gennem vinduet. Det giver en fantastisk nedkølende effekt i dit hus – selv på de varmeste sommerdage.

Solafskærmningen fungerer ikke som komplet mørklægning. Til gengæld giver solafskærmningen komplet skygge, så der for de flestes behov ikke er brug for mørklægning. Solen kommer ikke længere til at stå skarpt ind i dine rum, den vil ikke vække dig før tid om morgenen, og den kommer ikke til at give irriterende genskær i skærmen på dit fjernsyn. 

Pergolias solafskærmning giver ikke bare skygge til dit hjems rum. Du sikrer dig også imod solens misfarvning af dine møbler. Afskærmningen blokerer nemlig for 80-90% af det UV-lys, der står bag denne misfarvning.

Solafskærmning på dine vinduer gavner din varme-økonomi

Det er ikke kun om sommeren at solafskærmning på dine vinduer påvirker dit indeklima positivt. Også om vinteren tjener solafskærmningen en smart funktion: De danner nemlig et ekstra isolerende lag omkring dine vinduer.

Vinduerne er et af de primære områder, hvor din bolig over tid vil komme til at tabe varme. Det sker også selvom vinduerne er de mest energirigtige, du kan finde. Selv hvis de er det, så vil de ofte stadig være det svageste led i kæden, når dit hus skal isoleres. Solafskærmningen er designet til at afvise varmen, og sende den tilbage hvor den kommer fra. Det gælder både, når det er solens stråler, der skal ledes væk fra bygningen – og det har også en positiv effekt, når varmen kommer inde fra huset selv.

Prøv den smarte automatiske Zip Screen-teknologi

Du vil ikke have andre produkter, når du har prøvet vores solafskærmning. Her får du nemlig den nyeste Zip Screen-teknologi, der bygger på et motorstyret system, der kan fjernbetjenes. Du bestemmer selv, om systemet skal betjenes via en knap på væggen, en app på din telefon – eller sågar via din stemme, hvis du har installeret stemmestyring i dit hjem.

Skab dejlig skygge eller spar på varmeregningen med din blotte stemme, eller et tryk på en knap. Så bliver det ikke lettere eller mere tilfredsstillende at kontrollere indeklimaet i dine rum. 

Zip Screen-teknologien sikrer også stabiliteten af den udvendige solafskærmning, når du benytter den. Her er det faktisk de gode egenskaber fra den traditionelle lynlås, der udnyttes i den automatiske teknologi. Solafskærmningen “zipper” sig simpelthen fast på siden af vinduerne, så hverken vind, hunde, legende børn eller øvrige forhold kommer til at fjerne eller ødelægge afskærmningen.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores solafskærmning til vinduer, eller hvis du overvejer at købe, men har brug for hjælp på vejen, så er vi klar til at vejlede dig videre. Tag fat på os via telefon eller e-mail – vi svarer dig, så længe du rækker ud til os i vores åbningstid. 

Vi ser frem til at høre fra dig

6 grunde til at investere i en pergola

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.