Bioklimatisk pergola: Du bestemmer om du er ude eller inde

Få intelligent tilpasning til vejret med en bioklimatisk pergola

Med Pergolias bioklimatiske pergolaer får du mulighed for at få et uderum, der fuldt ud tilpasser sig præcis de behov, som vejret måtte give ophav til. Tilpas atmosfæren i rummet gennem regulering af skygge, ventilation og læ – alt sammen med et simpelt tryk på en knap.

Få det maksimale ud af din pergola, og få fuld værdi for pengene – investér i en bioklimatisk pergola fra Pergolia.

Det fantastiske ved en bioklimatisk pergola er, at du selv kan bestemme om du er ude eller inde. Et tryk på knappen definerer hvor du befinder dig. Løsningen er unik og fantastisk elegant, og fungerer perfekt til overdækkede terrasser, poolområder, en udendørs bar – eller simpelthen blot et hyggehjørne udenfor.

Nu skal du ikke længere tænke over om vejret holder – vil du ud, så går du ud. Og du kan tage alt med dig. Vi lover dig, at du uanset vejret ikke får travlt med at komme ind igen, når du har en bioklimatisk pergola.

Få naturlig tilpasning af temperaturen med en bioklimatisk pergola

Undgå et overophedet uderum med den bioklimatiske pergolas fantastiske evne til at regulere temperaturen – helt naturligt. Med delvist åbne loftspaneler kan du fastholde den behagelige skygge i pergolaen, og opnå loftsventilation mens varmen får en fri passage ud af rummet.

Aldrig har det været så komfortabelt at være udenfor

Med en bioklimatisk pergola fra Pergolia opnår du fuldkommen komfort, når du er ude. Og vi taler både komfort, når det gælder det termiske bioklimatisk pergola og det visuelle.

Vores bioklimatiske pergolaer kommer i stilrene, nordiske og tidsløse designs. De er vedligeholdelsesfrie, udformede i aluminium i et let udtryk, og bringer et udtryk, der hæver udtrykket af ethvert udendørsområde.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til vores bioklimatiske pergolaer, eller hvis du overvejer at investere i en, så hjælper vi dig gerne videre. Du kan kontakte os i vores åbningstid – vi er altid parate til at vejlede dig godt videre. Det koster dig selvfølgelig ikke noget, og er helt uforpligtende.

Hvad er en bioklimatisk pergola?

En bioklimatisk pergola er en innovativ, intelligent løsning, der kombinerer den traditionelle pergolas åbne tag af bjælker og spær med det almindelige rums aflukkede overdækning. Løsningen er et motoriseret system af paneler, der lader sig styre af brugeren ved hjælp af et simpelt tryk på en knap. Det er altså primært den konfigurerbare og tilpasningsdygtige panel-overdækning, der definerer en bioklimatisk pergola.

Med en bioklimatisk pergola får du adgang til det bedste fra begge verdener. Her kan du selv vælge om du ønsker udsigten til den åbne himmel, delvis skygge, ventilation men komplet skygge, eller et komplet lukket tag. En bioklimatisk pergola giver dig altså flere muligheder end andre løsninger, når vi taler om overdækkede terrasser og lignende.

Sådan virker en bioklimatisk pergola

En bioklimatisk pergola er en kompleks størrelse. Det kræver sin ingeniørkunst at skabe et vedligeholdelsesfrit, pålideligt system, der på ét tidspunkt fungerer som et 100% vandtæt, vandafledende tag, og i det næste øjeblik lader sig separere i adskillige mindre paneler, der åbner op til den blå himmel.

Tagsystemet består af aflange paneler i aluminium og gummi. Med et tryk på en knap aktiverer du motoren, der kører langs den bioklimatiske pergolas sider i loftet. Panelerne lader sig rotere på den lange, tværgående akse – og variationer i panelernes vinkler skaber de mange muligheder, som du får med en bioklimatisk pergola.

Disse muligheder får du med en bioklimatisk pergola

En bioklimatisk pergola kommer med mange indstillingsmuligheder. Her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for det rum, du kan realisere med en bioklimatisk pergola.

Som vi nævnte tidligere, så kan en bioklimatisk pergola både realisere det traditionelle pergola-uderum, og så kan det også udgøre et reelt, indendørs og overdækket rum. Det er fantastisk rart at kunne sætte sig udenfor i en periode med mild sollys, og når solen enten bliver for meget, eller hvis det bliver for koldt, så lader rummet sig dække af. Alt sammen uden du behøver at rejse dig for at gøre mere.

En bioklimatisk pergola kommer også med indstillinger for vinkling af panelerne på en sådan måde, så skyggen i rummet bevares samtidig med, at der sikres god ventilation opad. Hvis det er en ekstra varm dag, så kan du altså få en perfekt afskærmning fra solens stråler, og samtidigt bevare en frisk gennemstrømning af luft i pergolaen.

Så vil det altså, på disse dage, ikke bare være “til at holde ud”, når du vil opholde dig udenfor. Det bliver derimod endnu mere komfortabelt end at blive inde.

To typer af bioklimatiske pergolaer

Når det kommer til overdækningen (eller taget, om man vil) på bioklimatiske pergolaer, så er der generelt to forskellige typer, som du kan investere i. Her vil vi kalde de to tagtyper for det sammenfoldelige og for det roterende tag.

Bioklimatisk pergola med sammenfoldeligt tag

I en bioklimatisk pergola med et sammenfoldeligt tag får du præcist dét, der ligger i ordet: En bioklimatisk pergola med sammenfoldeligt tag.

Med et tryk på en knap vil tagpanelerne rotere en smule, og efterfølgende trække sig helt tilbage til den ene af pergolaens sider. Tilbage får du et tag, der er mellem 80% og 90% åbent op til den åbne himmel. Løsningen er elegant, enkel og yderst effektiv. Selve sammenfoldelsen tager ikke mere end nogle sekunder, og pergolaen bevarer sin rum-inddelingseffekt.

Bioklimatisk pergola med roterende tagpaneler

Du kan også få en bioklimatisk pergola med roterende tagpaneler. Når du åbner taget på denne type pergola, så vil tagpanelerne ikke svinge til siden, men istedet blot rotere op til 90 grader. Det efterlader denne type bioklimatiske pergola med et traditionelt pergola-udtryk med de tværgående bjælker henover det åbne tag.

Om man foretrækker det sammenklappelige tag over de roterende tagpaneler eller omvendt – ja, det er et spørgsmål om smag og behag. Begge dele er mulige, og der er ikke øvrige fordele eller ulemper ved nogen af alternativerne.

Er du interesseret i en bioklimatisk pergola?

Har vi fanget din interesse, og overvejer du at investere i en moderne, intelligent bioklimatisk pergola? Så tøv ikke med at kontakte os. Bestil direkte her på siden, eller ræk ud via tlf.: 27130320 – eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk Så hjælper vi dig gerne videre – helt gratis og uforpligtende, selvfølgelig.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 16:00

Skriv Til Os

    ×