Fremragende 4.5 ud af 5

Med Pergolias bioklimatiske pergolaer får du mulighed for at få et uderum, der fuldt ud tilpasser sig præcis de behov, som vejret måtte give ophav til. Tilpas atmosfæren i rummet gennem regulering af skygge, ventilation og læ – alt sammen med et simpelt tryk på en knap. Få det maksimale ud af din pergola, og få fuld værdi for pengene – investér i en bioklimatisk pergola fra Pergolia.

Få intelligent tilpasning til vejret med en bioklimatisk pergola

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Jeg ønsker tilbud på:
Yderligere information

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Med Pergolias bioklimatiske pergolaer får du mulighed for at få et uderum, der fuldt ud tilpasser sig præcis de behov, som vejret måtte give ophav til. Tilpas atmosfæren i rummet gennem regulering af skygge, ventilation og læ – alt sammen med et simpelt tryk på en knap.

Få intelligent tilpasning til vejret med en bioklimatisk pergola

Få det maksimale ud af din pergola, og få fuld værdi for pengene – investér i en bioklimatisk pergola fra Pergolia.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Jeg ønsker tilbud på:
Yderligere information

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Bioklimatisk pergola: Du bestemmer om du er ude eller inde

Det fantastiske ved en bioklimatisk pergola er, at du selv kan bestemme om du er ude eller inde. Et tryk på knappen definerer hvor du befinder dig. Løsningen er unik og fantastisk elegant, og fungerer perfekt til overdækkede terrasser, poolområder, en udendørs bar – eller simpelthen blot et hyggehjørne udenfor.

Nu skal du ikke længere tænke over om vejret holder – vil du ud, så går du ud. Og du kan tage alt med dig. Vi lover dig, at du uanset vejret ikke får travlt med at komme ind igen, når du har en bioklimatisk pergola.

Få naturlig tilpasning af temperaturen med en bioklimatisk pergola

Undgå et overophedet uderum med den bioklimatiske pergolas fantastiske evne til at regulere temperaturen – helt naturligt. Med delvist åbne loftspaneler kan du fastholde den behagelige skygge i pergolaen, og opnå loftsventilation mens varmen får en fri passage ud af rummet.

Aldrig har det været så komfortabelt at være udenfor

Med en bioklimatisk pergola fra Pergolia opnår du fuldkommen komfort, når du er ude. Og vi taler både komfort, når det gælder det termiske og det visuelle.

Vores bioklimatiske pergolaer kommer i stilrene, nordiske og tidsløse designs. De er vedligeholdelsesfrie, udformede i aluminium i et let udtryk, og bringer et udtryk, der hæver udtrykket af ethvert udendørsområde.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har spørgsmål til vores bioklimatiske pergolaer, eller hvis du overvejer at investere i en, så hjælper vi dig gerne videre. Du kan kontakte os i vores åbningstid – vi er altid parate til at vejlede dig godt videre. Det koster dig selvfølgelig ikke noget, og er helt uforpligtende.

Hvad er en bioklimatisk pergola?

En bioklimatisk pergola er en innovativ, intelligent løsning, der kombinerer den traditionelle pergolas åbne tag af bjælker og spær med det almindelige rums aflukkede overdækning. Løsningen er et motoriseret system af paneler, der lader sig styre af brugeren ved hjælp af et simpelt tryk på en knap. Det er altså primært den konfigurerbare og tilpasningsdygtige panel-overdækning, der definerer en bioklimatisk pergola.

Med en bioklimatisk pergola får du adgang til det bedste fra begge verdener. Her kan du selv vælge om du ønsker udsigten til den åbne himmel, delvis skygge, ventilation men komplet skygge, eller et komplet lukket tag. En bioklimatisk pergola giver dig altså flere muligheder end andre løsninger, når vi taler om overdækkede terrasser og lignende.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Sådan virker en bioklimatisk pergola

En bioklimatisk pergola er en kompleks størrelse. Det kræver sin ingeniørkunst at skabe et vedligeholdelsesfrit, pålideligt system, der på ét tidspunkt fungerer som et 100% vandtæt, vandafledende tag, og i det næste øjeblik lader sig separere i adskillige mindre paneler, der åbner op til den blå himmel.

Tagsystemet består af aflange paneler i aluminium og gummi. Med et tryk på en knap aktiverer du motoren, der kører langs den bioklimatiske pergolas sider i loftet. Panelerne lader sig rotere på den lange, tværgående akse – og variationer i panelernes vinkler skaber de mange muligheder, som du får med en bioklimatisk pergola.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Disse muligheder får du med en bioklimatisk pergola

En bioklimatisk pergola kommer med mange indstillingsmuligheder. Her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for det rum, du kan realisere med en bioklimatisk pergola.

Som vi nævnte tidligere, så kan en bioklimatisk pergola både realisere det traditionelle pergola-uderum, og så kan det også udgøre et reelt, indendørs og overdækket rum. Det er fantastisk rart at kunne sætte sig udenfor i en periode med mild sollys, og når solen enten bliver for meget, eller hvis det bliver for koldt, så lader rummet sig dække af. Alt sammen uden du behøver at rejse dig for at gøre mere.

En bioklimatisk pergola kommer også med indstillinger for vinkling af panelerne på en sådan måde, så skyggen i rummet bevares samtidig med, at der sikres god ventilation opad. Hvis det er en ekstra varm dag, så kan du altså få en perfekt afskærmning fra solens stråler, og samtidigt bevare en frisk gennemstrømning af luft i pergolaen.

Så vil det altså, på disse dage, ikke bare være “til at holde ud”, når du vil opholde dig udenfor. Det bliver derimod endnu mere komfortabelt end at blive inde. 

Pergola med Lameltag

To typer af bioklimatiske pergolaer

Når det kommer til overdækningen (eller taget, om man vil) på bioklimatiske pergolaer, så er der generelt to forskellige typer, som du kan investere i. Her vil vi kalde de to tagtyper for det sammenfoldelige og for det roterende tag.

Bioklimatisk pergola med sammenfoldeligt tag

I en bioklimatisk pergola med et sammenfoldeligt tag får du præcist dét, der ligger i ordet: En bioklimatisk pergola med sammenfoldeligt tag. 

Med et tryk på en knap vil tagpanelerne rotere en smule, og efterfølgende trække sig helt tilbage til den ene af pergolaens sider. Tilbage får du et tag, der er mellem 80% og 90% åbent op til den åbne himmel. Løsningen er elegant, enkel og yderst effektiv. Selve sammenfoldelsen tager ikke mere end nogle sekunder, og pergolaen bevarer sin rum-inddelingseffekt.

Moderne terrasse med overdækning og loungemøbler ved siden af en indbydende swimmingpool omgivet af høje træer og grønne planter

Bioklimatisk pergola med roterende tagpaneler

Du kan også få en bioklimatisk pergola med roterende tagpaneler. Når du åbner taget på denne type pergola, så vil tagpanelerne ikke svinge til siden, men istedet blot rotere op til 90 grader. Det efterlader denne type bioklimatiske pergola med et traditionelt pergola-udtryk med de tværgående bjælker henover det åbne tag. 

Om man foretrækker det sammenklappelige tag over de roterende tagpaneler eller omvendt – ja, det er et spørgsmål om smag og behag. Begge dele er mulige, og der er ikke øvrige fordele eller ulemper ved nogen af alternativerne.

Er du interesseret i en bioklimatisk pergola?

Har vi fanget din interesse, og overvejer du at investere i en moderne, intelligent bioklimatisk pergola? Så tøv ikke med at kontakte os. Bestil direkte her på siden, eller ræk ud via tlf.: 27 13 03 20 – eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Så hjælper vi dig gerne videre – helt gratis og uforpligtende, selvfølgelig

6 grunde til at investere i en pergola

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.