Når sæsonen er til, at det meste af jeres frie tilværelse om eftermiddagen og i weekenderne rykker ud på terrassen, så er det rart stadig at have mulighed for at bevare en del af privatlivet. Her kan et terrasseværn være den idéelle løsning. Terrasseværnet sikrer, at terrassens “rum” afskærmes fra de øvrige omgivelser. Og det bringer ikke bare fordele i form af øget privatliv på terrassen. Læ for sol og vind er blandt de øvrige primære fordele, som et terrasseværn bringer. Desuden spiller terrasseværnet også en æstetisk rolle i opdelingen af dine udendørs områder i overskuelige “rum”.

Afgræns dit uderum med et flot terrasseværn

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse​

Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia ​


Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Behold hele udsynet med et moderne terrasseværn i glas

Mulighederne er mange, når der skal vælges materiale og design af terrasseværnet. Et sikkert, tidsløst bud på et lækkert terrasseværn er dem, som du kan få i glas.

Et terrasseværn i glas bevarer udsynet fra terrassen. Et glas-terrasseværn sikrer også det naturlige lys en vej ind på hele terrassen samtidig med, at det bringer læ og afskærmning. Når lyset får fri passage i begge retninger med terrasseværn i glas, så kombineres det bedste fra boligen og naturen. Det lukker nemlig uderummet op på en måde, der bevarer mest muligt af det naturlige lys – samtidig med, at man føler sig omgivet af hjemlig hygge og tryghed.

Skab fryd for øjet med terrasseværn i nordisk design

Rene linjer. Harmoni. Simplicitet.

Dét er nøgleordene i de nordiske designs, som Pergolias terrasseværn inkorporerer. Og du kan også give din terrasse et nyt udtryk ved at bringe disse egenskaber med ind på din terrasse.

Vores terrasseværn tjener ikke blot en funktion, der skal øge din fysiske komfort. De vil i høj grad også skabe mental velvære med æstetiske udformninger, der supplerer langt de fleste terrasser, bygninger og haver. Luften går lidt af ballonen, hvis ikke afskærmningen i et uderum er mere spændende, inspirerende og harmonisk at se på end de vægge, du finder indenfor i huset.

Terrasseværn må gerne være en fryd for øjet. Det er vores – se selv.

Brug dem på terrassen, verandaen eller i pergolaen

Vores terrasseværn kan bruges hvor end du synes de passer hen.

Typiske eksempler på brug af terrasseværn er – selvsagt – på terrassen, verandaen eller i pergolaen. Værnet går også særligt godt mellem stolperne på terrasseoverdækninger. I alle disse tilfælde kan terrasseværn være med til at skubbe følelsen af at være i et rum frem i bevidstheden på dem, der opholder sig der.

Tag pergolaen som eksempel. Et flot, moderne terrasseværn i glas supplerer stilen på enhver tænkelig pergola i de danske haver. Terrasseværnet er med til at forme rummet i pergolaen, så det bliver endnu mere inviterende, tillokkende og komfortabelt at opholde sig i end du havde forestillet dig, da du anskaffede dig den.

Slip for at bruge tid på vedligeholdelse med et terrasseværn i glas

Et terrasseværn i glas kommer med en naturlig slidstyrke, der gør, at du ikke skal bruge tid, energi eller ressourcer på vedligeholdelse. Levetiden er lang, og det skal hverken males eller rust-behandles. Her er det blot at installere terrasseværnet – og så bruge energien på alt det andet, du ellers holder af at lave på terrassen.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for yderligere vejledning, hjælp til at vælge eller har du øvrige spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstid for at høre mere – selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Vi sidder klar ved telefonen og tasterne.

Udforsk vores produkter