Fremragende 4.5 ud af 5

Når sæsonen er til, at det meste af jeres frie tilværelse om eftermiddagen og i weekenderne rykker ud på terrassen, så er det rart stadig at have mulighed for at bevare en del af privatlivet. Her kan et terrasseværn være den idéelle løsning. Terrasseværnet sikrer, at terrassens “rum” afskærmes fra de øvrige omgivelser. Og det bringer ikke bare fordele i form af øget privatliv på terrassen. Læ for sol og vind er blandt de øvrige primære fordele, som et terrasseværn bringer. Desuden spiller terrasseværnet også en æstetisk rolle i opdelingen af dine udendørs områder i overskuelige “rum”.

Afgræns dit uderum med et flot terrasseværn

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med et terrasseværn

Afgræns dit uderum med et flot terrasseværn

Terrasseværnet sikrer, at terrassens “rum” afskærmes fra de øvrige omgivelser. Og det bringer ikke bare fordele i form af øget privatliv på terrassen. Læ for sol og vind er blandt de øvrige primære fordele, som et terrasseværn bringer. Desuden spiller terrasseværnet også en æstetisk rolle i opdelingen af dine udendørs områder i overskuelige “rum”.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Behold hele udsynet med et moderne terrasseværn i glas

Mulighederne er mange, når der skal vælges materiale og design af terrasseværnet. Et sikkert, tidsløst bud på et lækkert terrasseværn er dem, som du kan få i glas.

Et terrasseværn i glas bevarer udsynet fra terrassen. Et glas-terrasseværn sikrer også det naturlige lys en vej ind på hele terrassen samtidig med, at det bringer læ og afskærmning. Når lyset får fri passage i begge retninger med terrasseværn i glas, så kombineres det bedste fra boligen og naturen. Det lukker nemlig uderummet op på en måde, der bevarer mest muligt af det naturlige lys – samtidig med, at man føler sig omgivet af hjemlig hygge og tryghed.

Skab fryd for øjet med terrasseværn i nordisk design

Rene linjer. Harmoni. Simplicitet.

Dét er nøgleordene i de nordiske designs, som Pergolias terrasseværn inkorporerer. Og du kan også give din terrasse et nyt udtryk ved at bringe disse egenskaber med ind på din terrasse.

Vores terrasseværn tjener ikke blot en funktion, der skal øge din fysiske komfort. De vil i høj grad også skabe mental velvære med æstetiske udformninger, der supplerer langt de fleste terrasser, bygninger og haver. Luften går lidt af ballonen, hvis ikke afskærmningen i et uderum er mere spændende, inspirerende og harmonisk at se på end de vægge, du finder indenfor i huset.

Terrasseværn må gerne være en fryd for øjet. Det er vores – se selv.

Brug dem på terrassen, verandaen eller i pergolaen

Vores terrasseværn kan bruges hvor end du synes de passer hen.

Typiske eksempler på brug af terrasseværn er – selvsagt – på terrassen, verandaen eller i pergolaen. Værnet går også særligt godt mellem stolperne på terrasseoverdækninger. I alle disse tilfælde kan terrasseværn være med til at skubbe følelsen af at være i et rum frem i bevidstheden på dem, der opholder sig der.

Tag pergolaen som eksempel. Et flot, moderne terrasseværn i glas supplerer stilen på enhver tænkelig pergola i de danske haver. Terrasseværnet er med til at forme rummet i pergolaen, så det bliver endnu mere inviterende, tillokkende og komfortabelt at opholde sig i end du havde forestillet dig, da du anskaffede dig den.

Slip for at bruge tid på vedligeholdelse med et terrasseværn i glas

Et terrasseværn i glas kommer med en naturlig slidstyrke, der gør, at du ikke skal bruge tid, energi eller ressourcer på vedligeholdelse. Levetiden er lang, og det skal hverken males eller rust-behandles. Her er det blot at installere terrasseværnet – og så bruge energien på alt det andet, du ellers holder af at lave på terrassen.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for yderligere vejledning, hjælp til at vælge eller har du øvrige spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstid for at høre mere – selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Vi sidder klar ved telefonen og tasterne.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

6 grunde til at investere i en pergola

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.