Fremragende 4.5 ud af 5

Et uderum, der er afskærmet med skydedøre i glas, er blandt de mest eksklusive løsninger, du kan gå videre med, når du designer dit uderum. Hos Pergolia forhandler vi skydedøre i glas til alle typer af systemer og uderum. Brug det til pergolaen, terrasseoverdækningen, verandaen – ja, her tilpasser vi løsningen til dit behov. Læs med videre – drømmen er ikke langt væk.

Skab idylliske uderum med skydedøre i glas

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Et uderum, der er afskærmet med skydedøre i glas, er blandt de mest eksklusive løsninger, du kan gå videre med, når du designer dit uderum. Hos Pergolia forhandler vi skydedøre i glas til alle typer af systemer og uderum. Brug det til pergolaen, terrasseoverdækningen, verandaen – ja, her tilpasser vi løsningen til dit behov. Læs med videre – drømmen er ikke langt væk.

Skab idylliske uderum med skydedøre i glas

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Panoramaudsigt, så langt øjet rækker

Vil du også have panoramaudsigt hvorend du kigger hen – og på samme tid stadig bevare de trygge, hjemlige rammer omkring dig? Så vil et uderum med afskærmning bestående af skydedøre i glas kunne tilfredsstille denne længsel hos dig.

Idéen med at investere i skydedøre i glas er, at du netop ikke ser dem, men igennem dem. Pergolias skydedøre i glas tillader næsten al det naturlige lys at trænge igennem, så du får den mest virkelighedstro oplevelse, når du ser ud. Og hvis vejret og klimaet ellers er til det, så ruller du bare glas-skydedørene til side – hele vejen rundt. Med ét kan du forvandle dit fantastiske panorama-uderum til en flot, lækker pergola på terrassen.

Skydedøren er en elegant, kompakt løsning, der passer perfekt til ethvert moderne uderum. Glasset tilføjer blot til elegancen, og giver dig en virkelighedsnær følelse af at være udenfor – selvom du er inde. 

Et design, der udstråler nordisk simplicitet og klarhed

Når du investerer i skydedøre i glas, så investerer du i en vis forstand i intet. Selvfølgelig ikke bogstaveligt talt, men altså: Jo mindre du ser skydedørene, både når de er lukkede og når du har åbnet dem op, desto bedre.

Vores skydedøre i glas er udviklet med så rene og klare linjer som muligt. Kort sagt får du med vores skydedøre i glas så få forstyrrende elementer i det samlede panoramiske billede som det rent teknologisk er muligt at realisere.

“Less is more.” Det passer i mange tilfælde – og især når vi taler om panoramasystemer og skydedøre i glas.

Du bestemmer omfanget af resultatet

Vores skydedøre i glas kan anvendes på flere forskellige måder. Hvis du blot har en enkelt åbning i dit uderum, som du gerne vil have beklædt med skydedøre i glas, så klarer vi den. 

Du kan også vælge at få beklædt alle vægge i en tilstødende eller fritstående konstruktion (fx en pergola) med skydedøre i glas. På denne måde får du muligheden for at kunne åbne konstruktionen op i enhver retning, du ønsker – eller alle steder, hvis du gerne vil genetablere uderummet som en traditionel pergola.

Få skydedøre i glas, der holder på varmen

Det er ikke blot på det æstetiske punkt, at vores skydedøre i glas sætter prikken over i’et på din terrasse. Rent funktionelt virker de nemlig også som en drøm. Hvis du troede, at glas-skydedørene ikke sluttede tæt, når de lukkede af udadtil – ja, så kan du godt tro om igen.

Vores skydedøre i glas sikrer dig et uderum, der selv om vinteren kan være dejlig lunt og varmt. Skydedørene lukker nemlig både luften, lydene og kulden ude. Det kan lade sig gøre ved hjælp af det elegante Slide Term-system, der lukker helt af, når du skyder glasdørene for. Så kan du enten trække varmen fra huset med ud i uderummet, eller installere et separat varmesystem. Det kunne fx være en af vores terrassevarmere, der fungerer perfekt til formålet – uanset om skydedørene åbner rummet eller lukker det af.

Prøv den lydløse Slide Tech-teknologi

Bring oplevelser uden lige hjem til til uderum, og forvandl dit uderums bevægelser til friktionsløse silkestrøg, der lydløst bølger sig gennem luften. Med den nyeste Slide Tech-teknologi i glas-skydedørene får du bevægelser i skydedørene, er er lige så lydløse som glasset er gennemsigtigt.

Prøv Slide Tech-mekanismen – mærk hvor stor en forskel det gør for oplevelsen af at åbne rummet op.

Skydedøre glas terrasse
Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Skydedøre i glas giver en glimrende afskærmning fra omgivelserne

Når du investerer i skydedøre i glas fra Pergola, så kan det være en ganske glimrende måde at få afskærmet eksempelvis pergolaen på. 

Ganske vist vil panoramiske glassystemer stadig bevare det frie udsyn, der selvfølgelig går begge veje. Til gengæld er vores skydedøre i glas, så de er lukkede til, helt lydtætte. Det betyder, at du kan have selv private samtaler i din have uden at bekymre dig om hvem der er med på en lytter udenfor. Så kan naboen lytte alt det efter, han vil over hækken – men han hører ikke noget.

Du får også en glimrende afskærmningseffekt, når det kommer til vind og vejr. Glassystemet slutter nemlig helt tæt, når det er lukket af, og giver en hyggelig, tæt ekko-stemning i uderummet. Så slipper du også for træk og kølige briser.

Pergola med Lameltag

Er skydedøre i glas ikke ret skrøbelige?

Mange, der overvejer at investere i skydedøre af glas eller øvrige glassystemer, støder på et tidspunkt på en bekymring, der handler om holdbarhed. For hvor meget kan en skydedør af glas egentlig holde til? Risikerer man ikke, at de går i stykker, hvis vejret er for hårdt?

Men der er faktisk ikke megen grund til bekymring. Vi bruger 10 mm. hærdet glas til vores skydedøre i glas, hvilket giver glasset nok styrke til at modstå langt de fleste udefrakommende påvirkninger. 

Når det er sagt, så skal du selvfølgelig sikre dig, at børnene ikke spiller bold eller kaster med sten lige op ad skydedørene. Men hvis du omgås systemet med sin sunde fornuft i brug, så er der ikke noget at bekymre sig om.

Skal vi hjælpe dig videre?

Hvis du har brug for hjælp, er interesseret eller vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstid. Vi sidder klar på tlf.: 27170320 til en uforpligtende snak. Alternativt kan du sende os en mail på info@pergolia.dk. Det er selvfølgelig helt gratis.

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.