Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

BRUG FOR VEJLEDNING?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hvad vil du gerne have hjælp til?
Beskriv din opgave

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse​

Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia ​


Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Få professionel rådgivning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Hvad ønsker du tilbud på?
Beskriv dit ønske

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Pergolia står for elegante overdækkede terrasser

Få overdækket din terrasse med produkter fra Pergolia. Så er du sikret en løsning, som giver dig og din familie ren nydelse – år efter år. 

Her får du elegante løsninger. Her får du rene linjer. Det bringer den største harmoni med den natur, som en overdækket terrasse kombinerer hjemmet med. Jo, det nordiske designs tidsløse udtryk er kommet for at blive i mange år. Så skal du ikke være bange for, at din overdækkede terrasse går af mode.

Få en overdækket terrasse, der passer til dit budget og behov

Hos Pergolia finder du et væld af forskellige muligheder, når du vil investere i en overdækket terrasse. Om du foretrækker en simpel markise, der udgør et ekstra frithængende tag, eller om du vil have en pergolia, der virkeliggør et helt rum på terrassen – begge dele har vi i flere varianter.

Det skal være muligt at nyde fordelene ved en overdækket terrasse uanset dit behov og budget. Derfor finder du kun konkurrencedygtige priser på alle vores produkter hos Pergolia.

Opnå en simpel overdækket terrasse: Prøv vores nordiske markiser

Markiser kan være den perfekte måde at skabe skygge og læ på terrassen. Ønsker du blot en simpel overdækket terrasse uden alt for meget ekstra, så kan en løsning, der involverer markiser, være idéel for dig.

Ud over at være lette og sammenfoldelige er markiser også elegante at se på. De er selvbærende – med markiser får du altså en overdækket terrasse uden stolper, der forstyrrer udsynet. Denne fine egenskab er unik ved markiser, hvilket også er med til at gøre dem så populære.

Hos Pergolia forhandler vi markiser i nordisk stil – og vi har garanteret også noget, der falder i din smag.

Er du til det eksklusive? Investér i en pergola fra Pergolia

Med en pergola får du en overdækket terrasse, der både er æstetisk smuk at se på – og også ganske funktionel på samme tid.

Pergolaen er naturens svar på et indendørs rum. Pergolaen skaber en perfekt afgrænsning mellem “rummet”, det skaber, og resten af haven. 

Du kan også skabe mere læ med en pergola end med markiser eller et halvtag. Vælger du en pergolia til at indramme en overdækket terrasse hos dig, så indtager pergolaen til gengæld også mere af terrassen. Gør man det rigtigt, så kan en overdækket terrasse med en pergola komme til at se helt fantastisk ud.

Alle vores pergolaer er lavet af aluminium, der med sine rene linjer og lette udtryk levendegør det nordiske udtryk. De er vedligeholdelsesfrie, og giver et væld af muligheder.

Du skal have kvalitet for dine penge. Selvom vores pergolaer er eksklusive, så arbejder vi kun med priser, der er til at forstå.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller vil du gerne rådføre dig med professionelle inden du beslutter dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, hvor vi sidder klar til at vejlede dig videre. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. 

Hvis du anskaffer dig en pergola, så kan du næsten være sikker på, at der vil blive lagt mærke til din have, når I får gæster – eller når andre kigger ind over hækken. Din have kommer til at gøre indtryk på, og inspirere, din omverden. Og det er jo dejligt at kunne være stolt af sit hjem, når det nu står frit til alles skue.

Husk også, at selvom pergolaen har det med at tiltrække sig opmærksomhed, så kan du også nemt få afskærmninger, der kan sikre privatlivet.

Udforsk vores produkter