Fremragende 4.5 ud af 5

Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Jeg ønsker tilbud på:
Yderligere information

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse​

Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia ​


Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Jeg ønsker tilbud på:
Yderligere information

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Pergolia står for elegante overdækkede terrasser

Få overdækket din terrasse med produkter fra Pergolia. Så er du sikret en løsning, som giver dig og din familie ren nydelse – år efter år. 

Her får du elegante løsninger. Her får du rene linjer. Det bringer den største harmoni med den natur, som en overdækket terrasse kombinerer hjemmet med. Jo, det nordiske designs tidsløse udtryk er kommet for at blive i mange år. Så skal du ikke være bange for, at din overdækkede terrasse går af mode.

Få en overdækket terrasse, der passer til dit budget og behov

Hos Pergolia finder du et væld af forskellige muligheder, når du vil investere i en overdækket terrasse. Om du foretrækker en simpel markise, der udgør et ekstra frithængende tag, eller om du vil have en pergolia, der virkeliggør et helt rum på terrassen – begge dele har vi i flere varianter.

Det skal være muligt at nyde fordelene ved en overdækket terrasse uanset dit behov og budget. Derfor finder du kun konkurrencedygtige priser på alle vores produkter hos Pergolia.

Opnå en simpel overdækket terrasse: Prøv vores nordiske markiser

Markiser kan være den perfekte måde at skabe skygge og læ på terrassen. Ønsker du blot en simpel overdækket terrasse uden alt for meget ekstra, så kan en løsning, der involverer markiser, være idéel for dig.

Ud over at være lette og sammenfoldelige er markiser også elegante at se på. De er selvbærende – med markiser får du altså en overdækket terrasse uden stolper, der forstyrrer udsynet. Denne fine egenskab er unik ved markiser, hvilket også er med til at gøre dem så populære.

Hos Pergolia forhandler vi markiser i nordisk stil – og vi har garanteret også noget, der falder i din smag.

Er du til det eksklusive? Investér i en pergola fra Pergolia

Med en pergola får du en overdækket terrasse, der både er æstetisk smuk at se på – og også ganske funktionel på samme tid.

Pergolaen er naturens svar på et indendørs rum. Pergolaen skaber en perfekt afgrænsning mellem “rummet”, det skaber, og resten af haven. 

Du kan også skabe mere læ med en pergola end med markiser eller et halvtag. Vælger du en pergolia til at indramme en overdækket terrasse hos dig, så indtager pergolaen til gengæld også mere af terrassen. Gør man det rigtigt, så kan en overdækket terrasse med en pergola komme til at se helt fantastisk ud.

Alle vores pergolaer er lavet af aluminium, der med sine rene linjer og lette udtryk levendegør det nordiske udtryk. De er vedligeholdelsesfrie, og giver et væld af muligheder.

Du skal have kvalitet for dine penge. Selvom vores pergolaer er eksklusive, så arbejder vi kun med priser, der er til at forstå.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller vil du gerne rådføre dig med professionelle inden du beslutter dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, hvor vi sidder klar til at vejlede dig videre. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. 

Hvis du anskaffer dig en pergola, så kan du næsten være sikker på, at der vil blive lagt mærke til din have, når I får gæster – eller når andre kigger ind over hækken. Din have kommer til at gøre indtryk på, og inspirere, din omverden. Og det er jo dejligt at kunne være stolt af sit hjem, når det nu står frit til alles skue.

Husk også, at selvom pergolaen har det med at tiltrække sig opmærksomhed, så kan du også nemt få afskærmninger, der kan sikre privatlivet.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Overdækket terrasse: Disse typer kan du finde

Hvis du sagtens kan se dig selv investere i en overdækket terrasse, så bør du vide hvilke forskellige typer du kan anskaffe dig. Der er fordele og ulemper ved det hele – og det er så ærgerligt at ende i en situation, hvor man erkender, at man har anskaffet sig det forkerte.

Læs med herunder, og lad dig inspirere til hvilken type af overdækket terrasse, du skal vælge hjem til dig.

Pergola med Lameltag

Halvtaget: Det traditionelle uderum

Hvis du er typen, der læner sig op ad traditionens vaner, så er halvtaget muligvis det alternativ, der vil tiltale dig, når vi taler om overdækkede terrasser. Halvtaget er fasttømret husets konstruktion. Det består typisk af bærende stolper samt få tværgående bjælker, der holder taget oppe. Selve taget kan bestå af metal, glas, plastic, tagpap, eternit eller tagsten.

Halvtaget giver masser af muligheder i idéfasen, hvor det kan formes efter behag. Men når halvtaget er opsat, så er der typisk ikke så mange ekstra funktioner, der følger med. Taget kan ikke udfoldes, udvides eller sammenklappes efter behov.

Markisen: Det simple uderum

Hvis du gerne vil have et simpelt halvtag, der hverken er for omfattende at installere, eller tager for mange penge fra budgettet, så kan markisen være det rette valg for dig.

Med en markise får du et selvbærende halvtag, der kan rulles ud og klappes sammen efter behov. Mængden af læ, som markisen giver, er begrænset, men den skygger for solen, og kan også skærme for det meste nedbør.

En markise giver også et helt frit udsyn, da der ikke er bærende stolper, der forstyrrer billedet. Til gengæld kan manglen på disse stolper også begrænse markisens evne til at skabe det udendørs rum, som andre typer af overdækkede terrasser kan skabe.

Moderne terrasse med overdækning og loungemøbler ved siden af en indbydende swimmingpool omgivet af høje træer og grønne planter

Pergolaen: Det moderne uderum

Pergolaen vinder stadig mere og mere plads i danskernes hjerter. Pergolaen består af et åbent tag af bjælker og spær, der bæres af stolper – typisk i alle fire hjørner, men det kan også være flere.

Det åbne tag giver en kombination af læ og frit udsyn til himlen, der kombinerer det bedste fra et indendørs og et udendørs rum. Det åbne tag kan i mange tilfælde lukkes af efter behov med forskellige løsninger.

Vil du have fuld selvbestemmelse over det rum, som din pergola skaber, så kan du investere i en bioklimatisk pergola. En bioklimatisk pergola er en høj-teknologisk løsning, der giver dig mulighed for at konfigurere uderummet efter behov. Så kan du tilpasse uderummet til en hvilken som helst sæson og vejrudsigt. 

Med sit innovative, fuldautomatiske lameltag i robust aluminium kan du justere lamellerne i en rotationsvinkel fra 0° til 120°. Med bioklimatiske pergolaer, kan du nyde det bedste af udendørs liv, uanset sol, regn eller vind.”

Udehuset: Det bekvemmelige uderum

Udehuset er for dig, der ønsker et uderum, der er bekvemmeligt hele året rundt. Et udehus udgør et kompromis mellem hjemmets fysiske indramning og naturens åbne himmel, der dog mest læner sig op af det førstnævnte. 

Udehuset skærmer både mod vind, nedbør og også temperaturen delvist – men lukker til gengæld masser af naturligt lys ind. Med udhuset får du alle de fordele, som masser af naturligt lys giver ophav til, uden på samme tid at skulle udsætte dig for meget af naturens øvrige barskheder.

Disse fordele opnår du ved at have en overdækket terrasse ​

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27130320, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Dette er nok den primære fordel ved at have en overdækket terrasse: Du får simpelthen mulighed for at tilbringe mere kvalitetstid udenfor.

En overdækket terrasse gør vejrudsigten mindre relevant, når du har lyst til at begive dig udenfor. Den giver både læ for regn og andet nedbør, og den skærmer også for solen. At kunne bevæge sig ubekymret udenfor i al slags vejr, bringer stor værdi og livsglæde med sig for mange.

En overdækket terrasse skaber ikke blot læ for sol og regn. Det skaber også noget mentalt hos dig og resten af familien. En overdækket terrasse skaber nemlig et udendørs rum.

Med et udendørs rum bliver det pludselig naturligt at flytte flere begivenheder og kom-sammen’er derud. I skal ikke længere forberede jer på at rykke fra inde til ude med solcreme, regnjakker, parasoller eller tæpper. At gå udenfor bliver pludselig lige så legende let som at bevæge sig fra ét rum til et andet.

En overdækket terrasse har selvfølgelig også en æstetisk funktion. Og det er ikke bare fordi en overdækket terrasse i sig selv kan være ganske flot og tilfredsstillende at se på. Den spiller nemlig også en ganske særlig rolle i at fremhæve det, der står i det udendørs rum, der skabes. Rummet gør inventaret mere inviterende og imødekommende. Man får lyst til at bruge de møbler og det inventar, der står der. 

Dette kan være en ganske stor fordel for dem, der bare gerne vil sikre, at havemøblerne ikke går til før tid. En overdækket terrasse har nemlig også en beskyttende funktion for det inventar, du stiller derud.

En overdækket terrasse skærmer både for solens stråler, så dit inventar ikke bleges over tid. Det skærmer også for nedbør, hvilket betyder, at du ikke behøver at pakke hynder ned hver gang en byge melder sin ankomst.

En fordel, der rammer alle husejere, er, at en overdækket terrasse båder tilføjer til den reelle samt den oplevede værdi af dit hjem. Og selvom du nok ikke tilvælger en overdækket terrasse pga. mersalgsværdien på dén front, så er det nu alligevel en dejlig bonus oven i hatten, ikke?

Endnu en fordel til alle dem, der gerne vil vedligeholde deres udendørs arealer. For det er nemlig ikke kun terrassens inventar, der beskyttes hvis du overdækker den. Det gør selve terrassen også.

Har du en træterrasse, så vil fugt og vand med tiden fremme almindelig forfald og svamp i træværket. Og hvis du har en terrasse af fliser, så vil fugt danne et miljø, som svampe og alger vil elske. Og det kan hurtigt blive en dyr affære at få renset sin terrasse, eller lavet en helt ny en af slagsen. Hvis du derimod overdækker din terrasse, så forlænger du både træets og flisernes levetid.

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.