Find en eksklusiv, moderne overdækket terrasse hos Pergolia 

Forlæng dit hjem med en overdækket terrasse

Med en overdækket terrasse fra Pergolia forlænger du dit hjem elegant ud i naturen. Her får du den rene velvære – en overdækket terrasse skaber den perfekte kombination mellem hjemmets behagelige afskærmning, og eftermiddagens friske briser på terrassen.

Pergolia står for elegante overdækkede terrasser

Få overdækket din terrasse med produkter fra Pergolia. Så er du sikret en løsning, som giver dig og din familie ren nydelse – år efter år.

Her får du elegante løsninger. Her får du rene linjer. Det bringer den største harmoni med den natur, som en overdækket terrasse kombinerer hjemmet med. Jo, det nordiske designs tidsløse udtryk er kommet for at blive i mange år. Så skal du ikke være bange for, at din overdækkede terrasse går af mode.

Få en overdækket terrasse, der passer til dit budget og behov

Hos Pergolia finder du et væld af forskellige muligheder, når du vil investere i en overdækket terrasse. Om du foretrækker en simpel markise, der udgør et ekstra frithængende tag, eller om du vil have en pergolia, der virkeliggør et helt rum på terrassen – begge dele har vi i flere varianter.

Det skal være muligt at nyde fordelene ved en overdækket terrasse uanset dit behov og budget. Derfor finder du kun konkurrencedygtige priser på alle vores produkter hos Pergolia.

Opnå en simpel overdækket terrasse: Prøv vores nordiske markiser

Markiser kan være den perfekte måde at skabe skygge og læ på terrassen. Ønsker du blot en simpel overdækket terrasse uden alt for meget ekstra, så kan en løsning, der involverer markiser, være idéel for dig.

Ud over at være lette og sammenfoldelige er markiser også elegante at se på. De er selvbærende – med markiser får du altså en overdækket terrasse uden stolper, der forstyrrer udsynet. Denne fine egenskab er unik ved markiser, hvilket også er med til at gøre dem så populære.

Hos Pergolia forhandler vi markiser i nordisk stil – og vi har garanteret også noget, der falder i din smag.

Er du til det eksklusive? Investér i en pergola fra Pergolia

Med en pergola får du en overdækket terrasse, der både er æstetisk smuk at se på – og også ganske funktionel på samme tid.

Pergolaen er naturens svar på et indendørs rum. Pergolaen skaber en perfekt afgrænsning mellem “rummet”, det skaber, og resten af haven.

Du kan også skabe mere læ med en pergola end med markiser eller et halvtag. Vælger du en pergolia til at indramme en overdækket terrasse hos dig, så indtager pergolaen til gengæld også mere af terrassen. Gør man det rigtigt, så kan en overdækket terrasse med en pergola komme til at se helt fantastisk ud.

Alle vores pergolaer er lavet af aluminium, der med sine rene linjer og lette udtryk levendegør det nordiske udtryk. De er vedligeholdelsesfrie, og giver et væld af muligheder.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til vores produkter, eller vil du gerne rådføre dig med professionelle inden du beslutter dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, hvor vi sidder klar til at vejlede dig videre. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Disse fordele opnår du ved at have en overdækket terrasse

Overdækkede terrasser er populære, både i Danmark såvel som i udlandet. Men hvorfor, egentlig? Herunder går vi lidt i dybden med nogle af de fordele, der er ved at få sin terrasse overdækket.

Fordel #1: Du kan bruge mere tid udenfor

Dette er nok den primære fordel ved at have en overdækket terrasse: Du får simpelthen mulighed for at tilbringe mere kvalitetstid udenfor.

En overdækket terrasse gør vejrudsigten mindre relevant, når du har lyst til at begive dig udenfor. Den giver både læ for regn og andet nedbør, og den skærmer også for solen. At kunne bevæge sig ubekymret udenfor i al slags vejr bringer stor værdi og livsglæde med sig for mange.

Fordel #2: Du får et udendørs rum til fællesskab og underholdning

En overdækket terrasse skaber ikke blot læ for sol og regn. Det skaber også noget mentalt hos dig og resten af familien. En overdækket terrasse skaber nemlig et udendørs rum.

Med et udendørs rum bliver det pludselig naturligt at flytte flere begivenheder og kom-sammen’er derud. I skal ikke længere forberede jer på at rykke fra inde til ude med solcreme, regnjakker, parasoller eller tæpper. At gå udenfor bliver pludselig lige så legende let som at bevæge sig fra ét rum til et andet.

Fordel #3: En overdækket terrasse sætter dit udendørs inventar i fokus

En overdækket terrasse har selvfølgelig også en æstetisk funktion. Og det er ikke bare fordi en overdækket terrasse i sig selv kan være ganske flot og tilfredsstillende at se på. Den spiller nemlig også en ganske særlig rolle i at fremhæve det, der står i det udendørs rum, der skabes. Rummet gør inventaret mere inviterende og imødekommende. Man får lyst til at bruge de møbler og det inventar, der står der.

Fordel #4: Dit udendørs inventar beskyttes

Dette kan være en ganske stor fordel for dem, der bare gerne vil sikre, at havemøblerne ikke går til før tid. En overdækket terrasse har nemlig også en beskyttende funktion for det inventar, du stiller derud.

En overdækket terrasse skærmer både for solens stråler, så dit inventar ikke bleges over tid. Det skærmer også for nedbør, hvilket betyder, at du ikke behøver at pakke hynder ned hver gang en byge melder sin ankomst.

Fordel #5: En overdækket terrasse tilføjer værdi til dit hjem

En fordel, der rammer alle husejere, er, at en overdækket terrasse båder tilføjer til den reelle samt den oplevede værdi af dit hjem. Og selvom du nok ikke tilvælger en overdækket terrasse pga. mersalgsværdien på dén front, så er det nu alligevel en dejlig bonus oven i hatten, ikke?

Fordel #6: Din terrasse holdes tør

Endnu en fordel til alle dem, der gerne vil vedligeholde deres udendørs arealer. For det er nemlig ikke kun terrassens inventar, der beskyttes hvis du overdækker den. Det gør selve terrassen også.

Har du en træterrasse, så vil fugt og vand med tiden fremme almindelig forfald og svamp i træværket. Og hvis du har en terrasse af fliser, så vil fugt danne et miljø, som svampe og alger vil elske. Og det kan hurtigt blive en dyr affære at få renset sin terrasse, eller lavet en helt ny en af slagsen. Hvis du derimod overdækker din terrasse, så forlænger du både træets og flisernes levetid.

Overdækket terrasse: Disse typer kan du finde

Hvis du sagtens kan se dig selv investere i en overdækket terrasse, så bør du vide hvilke forskellige typer du kan anskaffe dig. Der er fordele og ulemper ved det hele – og det er så ærgerligt at ende i en situation, hvor man erkender, at man har anskaffet sig det forkerte.

Læs med herunder, og lad dig inspirere til hvilken type af overdækket terrasse, du skal vælge hjem til dig.

Halvtaget: Det traditionelle uderum

Hvis du er typen, der læner sig op ad traditionens vaner, så er halvtaget muligvis det alternativ, der vil tiltale dig, når vi taler om overdækkede terrasser. Halvtaget er fasttømret husets konstruktion. Det består typisk af bærende stolper samt få tværgående bjælker, der holder taget oppe. Selve taget kan bestå af metal, glas, plastic, tagpap, eternit eller tagsten.

Halvtaget giver masser af muligheder i idéfasen, hvor det kan formes efter behag. Men når halvtaget er opsat, så er der typisk ikke så mange ekstra funktioner, der følger med. Taget kan ikke udfoldes, udvides eller sammenklappes efter behov.

Markisen: Det simple uderum

Hvis du gerne vil have et simpelt halvtag, der hverken er for omfattende at installere, eller tager for mange penge fra budgettet, så kan markisen være det rette valg for dig.

Med en markise får du et selvbærende halvtag, der kan rulles ud og klappes sammen efter behov. Mængden af læ, som markisen giver, er begrænset, men den skygger for solen, og kan også skærme for det meste nedbør.

En markise giver også et helt frit udsyn, da der ikke er bærende stolper, der forstyrrer billedet. Til gengæld kan manglen på disse stolper også begrænse markisens evne til at skabe det udendørs rum, som andre typer af overdækkede terrasser kan skabe.

Pergolaen: Det moderne uderum

Pergolaen vinder stadig mere og mere plads i danskernes hjerter. Pergolaen består af et åbent tag af bjælker og spær, der bæres af stolper – typisk i alle fire hjørner, men det kan også være flere.

Det åbne tag giver en kombination af læ og frit udsyn til himlen, der kombinerer det bedste fra et indendørs og et udendørs rum. Det åbne tag kan i mange tilfælde lukkes af efter behov med forskellige løsninger.

Vil du have fuld selvbestemmelse over det rum, som din pergola skaber, så kan du investere i en bioklimatisk pergola. En bioklimatisk pergola er en høj-teknologisk løsning, der giver dig mulighed for at konfigurere uderummet efter behov. Så kan du tilpasse uderummet til en hvilken som helst sæson og vejrudsigt.

Udehuset: Det bekvemmelige uderum

Udehuset er for dig, der ønsker et uderum, der er bekvemmeligt hele året rundt. Et udehus udgør et kompromis mellem hjemmets fysiske indramning og naturens åbne himmel, der dog mest læner sig op af det førstnævnte.

Udehuset skærmer både mod vind, nedbør og også temperaturen delvist – men lukker til gengæld masser af naturligt lys ind. Med udhuset får du alle de fordele, som masser af naturligt lys giver ophav til, uden på samme tid at skulle udsætte dig for meget af naturens øvrige barskheder.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27130320 , eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 16:00

Skriv Til Os

    ×