Fremragende 4.5 ud af 5

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

Få et fantastisk uderum med en pergola fra Pergolia

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Jeg ønsker tilbud på:
Yderligere information

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

Få et fantastisk uderum med en pergola fra Pergolia

Investér i en pergola fra Pergolia, og oplev et nyt hjem, der rækker elegant og funktionelt ud i naturen omkring dig.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen herunder.

Jeg ønsker tilbud på:
Yderligere information

Vi tager ikke kontakt efter kl. 19.00

Vores nordiske pergolaer gør underværker for din have

Vores pergolaer kommer alle i et simpelt, elegant og nordisk design. Designet er formet af minimalismen. Her får du rene linjer og et simpelt udtryk – og det simple udtryk er vigtigt for at skabe harmoni i en have, der også indeholder et vildt element.
Kombinerer du en nordisk pergola fra Pergolia med din flotte have er du garanteret harmoni for alle pengene.

Nytænk din haves udtryk, og hæv designet af dine udendørs arealer, med en pergola fra Pergolia i dag.

 

Lad hjemmet påskønne naturen med en pergola

Pergolaen udgør en fantastisk måde at kombinere hjemmets trygge rammer med naturens afkoblende effekt. 

Under pergolaen får du det bedste fra begge verdener: Pergolaen giver dig læ, skygge og privatliv, men du får alligevel alle lydene fra naturen, de friske vindpust og ikke mindst lyset med i købet. Det er en kombination, der bringer glæde, positivitet og ren velvære.

Den elegante løsning er vigtig, når man forsøger at kombinere hjemmet med naturen. Du vil ikke have resultatet til at ligne noget, hvor hverken naturen eller hjemmet bliver underlagt for meget af det modsatte. De elegante, simple pergolaer, som du finder hos os, sikrer dig en naturlig harmoni, hvor hjemmet og naturen supplerer hinandens udtryk.

Prøv vores moderne pergolaer i aluminium

Pergolaer kommer i mange forskellige materialer og former, men hos os finder du dem i aluminium.

Aluminium er et holdbart og slidstærkt materiale, der kan modstå alt det, som den danske vejr udsætter det for. Aluminium har et let udtryk, er vedligeholdelsesfrit og så ruster det ikke. Vil man have en pergola i et lækkert, nordisk og moderne design, så er det svært at komme uden om pergolaer i aluminium.

Her finder du konkurrencedygtige priser på pergolaer

En pergola er ikke en billig investering, men det må være muligt at finde flotte pergolaer til gode priser. Og hos Pergolia mener vi, at det skal være alle forundt at kunne kombinere de hjemlige rammer med naturens goder.

Du skal have kvalitet for dine penge. Selvom vores pergolaer er eksklusive, så arbejder vi kun med priser, der er til at forstå.

Gør indtryk på din omverden

Med en pergola får du et uderum, der skiller sig ud fra de flestes. For selvom pergolaer er ved at blive populære, så er de endnu ikke nået til et punkt, hvor en pergola er blevet et hvermandseje.

Hvis du anskaffer dig en pergola, så kan du næsten være sikker på, at der vil blive lagt mærke til din have, når I får gæster – eller når andre kigger ind over hækken. Din have kommer til at gøre indtryk på, og inspirere, din omverden. Og det er jo dejligt at kunne være stolt af sit hjem, når det nu står frit til alles skue.

Husk også, at selvom pergolaen har det med at tiltrække sig opmærksomhed, så kan du også nemt få afskærmninger, der kan sikre privatlivet.

Anmeldelser af pergolia

Brug for vejledning?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

Anmeldelser af pergolia
Anmeldelser af pergolia

Hos Pergolia får du priser, der er til at forstå​

Vi mener, at alle skal have muligheden for at nyde drømmehaven derhjemme. Vi er prisbevidste, og har gjort priserne på vores eksklusive produkter særdeles konkurrencedygtige. Du vil i overvejende grad finde priser, der matcher produkternes kvalitet – eller som ligger lidt under niveau. Så kan alle være med.

Interesseret i en moderne pergola?

Hvis vi har fanget din interesse, og du nu overvejer at investere i en moderne pergola, så hører vi gerne fra dig. Giv os et kald på 27 13 03 20, eller skriv til os på mail: info@pergolia.dk. Vores vejledning og rådgivning er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Anmeldelser af pergolia

Hvad er en pergola helt præcist?

Dette spørgsmål får vi ofte, og med god grund. For mange ved faktisk ikke helt hvad forskellen er på en pergola, en pavillon, et lysthus og en espalier. 

Nu er det tid til at få styr på dét.

En pergola er en udendørs struktur, der består af stolper, som understøtter et åbent tag af bjælker og spær. Det åbne tag kan forblive åbent, men ved mange pergolaer kan man også lukke det af, så taget giver mere læ. En pergola kan være enten fritstående, eller stå op ad et hus.

Ordet “lysthus” bruges som oftest om en mindre bygning i en have. Et lysthus kan være en pavillon, enten halvt eller helt aflukket. Et lysthus kan dog også være andre ting – fx en decideret mindre bygning i helt samme stil, og af samme materialer som det hus, lysthuset er knyttet til.

En espalier er en ramme-opstilling, der er designet til at kontrollere og understøtte blomster, planter og træers vækst. Denne rammeopstilling kan både være fritstående, knyttet til en væg eller decideret udgøre vægge i større konstruktioner. For eksempel kan man sagtens sammentænke en espalier og en pergola. Pergolaens afskærmninger på siderne kan nemlig udgøres af espalier-konstruktioner og de dertilhørende voksende planter.

Pergola med Lameltag

Pergolaer kommer i mange størrelser og varianter

Du er interesseret i at købe en pergola. Men hvilken skal du vælge? Og hvordan skal du navigere imellem så mange forskellige varianter og alternativer? Det hjælper vi dig med her.

Fritstående pergolaer og tilknyttede pergolaer

Mange skelner mellem en fritstående pergola, og en pergola, der er tilknyttet en mur – typisk på huset.

En fritstående pergola kan være glimrende, hvis du gerne vil etablere et område eller et uderum, der ligger et stykke væk fra huset. Med en fritstående pergola får du mulighed for at blive mere ét med din have, og eksponere dig for naturen. 

En tilknyttet pergola er enten tilknyttet én eller flere husmure på den udvendige side. Tilknyttede pergolaer er gode til at få et udendørsrum til at føles som en direkte forlængelse af et indendørs rum. En tilknyttet pergola kan altså være ganske god til at danne en glidende overgang mellem dit hjem og naturen.

Materialer: Vælg mellem en pergola i træ, i aluminium eller i stål

Du kan selvfølgelig få en pergola i et væld af forskellige materialer. De kommer alle med deres fordele og ulemper. Få et hurtigt overblik herunder.

En pergola i træ er det mest populære (og det billigste) valg. Når pergolaen består af træ, så føles det som et naturligt udendørs rum for mange. Dog kræver træ også jævnlig vedligeholdelse – du skal i hvert fald male den, eller give den træbeskyttelse, hvert andet år. Kun på den måde kan du undgå, at din pergola i træ forfalder, og bliver lidt for meget ét med naturen. Den løbende vedligeholdelse af en pergola i træ kan også være med til at få omkostningerne ved denne type pergola til at stige med årene.

Vælger du en pergola i aluminium, så har du fundet det moderne valg. Pergolaer i aluminium har simple, rene linjer og former, der folder sig perfekt ind i det nutidige landskab og moderne arkitektur. Aluminium ruster ikke, og du skal derfor ikke tænke på vedligeholdelse. Til gengæld er anskaffelsesprisen større med en pergola i aluminium end hvis du vælger en pergola i træ.

Du kan også anskaffe dig en pergola i stål for at få et moderne udtryk. Dog giver en pergola i stål ofte også en indtryk af en mere industriel, tung stilart end hvis det var en pergola i aluminium. Stål holder meget længe, men det kan ruste over tid. Derfor bør du tage dig forholdsregler mod rust, hvis du anskaffer dig en pergola i stål.

Moderne terrasse med overdækning og loungemøbler ved siden af en indbydende swimmingpool omgivet af høje træer og grønne planter

Overdækket pergola vs. åben pergola

En pergola er åben, hvis taget på pergolaen blot består af bjælker og spær uden mulighed for yderligere afskærmning. 

En overdækket pergola kan enten være permanent overdækket, eller også kommer den blot med mulighed for at lukke af for oven. Denne aflukningsmulighed kan enten være i form af lameller, teltdug, skinnemarkiser, foldetag eller noget helt andet. Med nogle pergolaer skal overdækningen aktiveres manuelt, mens du ved andre kan aktivere en automatisk overdækning ved tryk på en knap.

Det er i øvrigt ikke blot på taget af pergolaen, at du ofte har mulighed for at dække til. Ofte kommer pergolaer også med konfigurerbare muligheder for at skabe yderligere afskærmning i siderne. Det kan fx være med automatiske åbne-lukke-mekanismer, gardiner eller noget helt andet.

Bioklimatiske pergolaer passer perfekt til det danske klima

Hvis du nogensinde har irriteret dig over omskifteligheden i det danske vejr, så er du ikke den eneste. I Danmark kan vi gå fra at have den varmeste sommerdag i mands minde, for så dagen efter at se temperaturen styrtdykke, skyerne blokere og mærke vindens bidende jag i ansigtet.

En bioklimatisk pergola er en pergola-type, der er helt idéel til det danske klima. Med en bioklimatisk pergola får du en maskinstyret, konfigurerbar overdækning. Dette sikrer pergolaen en tilpasningsevne til det aktuelle vejr, der ikke kan findes i andre produkter på markedet.

Du kan læse mere her om vores bioklimatiske pergolaer.

Interesseret i en moderne pergola?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter, er i tvivl om hvad du skal vælge, eller hvis vi kan hjælpe dig med andet. Vi sidder klar på telefonen, og giver dig gerne gratis rådgivning og vejledning – helt uforpligtende, selvfølgelig.

En af de primære funktioner, som en pergola kan udfylde, er at sikre skygge og en smule læ. Med en pergola kan du altså vide dig mere sikker på, at udendørslivet uden for dit hjem er til at holde ud – også selvom solen skinner mere end den plejer, eller selvom det blæser lidt. 

Den er et perfekt redskab til at opdele din terrasse eller din have i forskellige zoner. Det kan være med til at give kant, og gøre din have mere overskuelig og mindre kaotisk – noget, som der desværre er alt for mange haver, der lider under i dag. Ordentlige afgrænsninger i din have kan være udfordrende at etablere på elegant vis, men med en pergola kan det gøres ganske enkelt.

En pergola kan, udover at sikre en ordentlig opdeling mellem forskellige zoner i haven, også give dig en større følelse af privatliv i haven. Det er vigtigt med privatliv, selvom man er udenfor – og særligt når vi taler om at være i sin egen have. Du kan nemt finde pergolaer, hvor afskærmninger til sikring af privatlivets fred og ro følger med.

En pergola kan give dig masser af muligheder for at beplante din have på nye måder. Du kan hænge potter og planter op ad hvilestolperne, eller hænge beplantning flot og elegant ned fra taget.

Hvis vi skal ud og regne på hvad du konkret får ud af investeringen i en pergola, så er det ikke bare nydelse og velvære til dig selv og din familie. Det kan også et stykke hen ad vejen give god økonomisk mening at investere i en pergola. Mange pergolaer købes med henblik på at supplere stilen i det hjem, som den skal stå op ad. Derfor er det heller ikke altid, at pergolaen medbringes, når der flyttes.

Så kort og godt kan det siges. Hvem synes ikke, at en pergola udgør en betydelig opgradering til en have, der tidligere har været uden?

Vi garanterer enestående rådgivning

Vi hos Pergolia ved at et bygge projekt kræver god og planlægning og rådgivning. Derfor sætter vi en dyd i at du er tryg under hele processen. Dette betyder også at alt er transparent med en estimeret tidsplan.

Garanti

Vi garanterer 100% tilfredshed. Ingen opgave er udført færdig før du er 100% tilfreds. Alle vores produkter er dansk designet og er naturligvis dækket af en garanti og forsikring.

Fagligt håndværk

Høj kvalitet og pålidelig kommunikation er vores kerneværdier inden for fagligt håndværk. Vi stræber altid efter at levere det, der er blevet aftalt, uden at gå på kompromis med vores service.

Se dit udendørsrum før bestilling

Med vores visualiseringsværktøj får du mulighed for at se, hvordan dit drømme-udendørsrum vil tage sig ud, inden det bliver til virkelighed. Skab forbindelse, komfort og betydning med sikkerhed og forudsigelse.