Skab et komfortabelt uderum – investér i terrasseoverdækning

Realisér det gode, behagelige uderum, som du altid har ønsket dig, med en passende terrasseoverdækning. Læs mere her på siden om de forskellige typer af terrasseoverdækning, som du kan finde hos Pergolia.

Giv terrassen større brugsværdi med den rette terrasseoverdækning

Gør din terrasse stilet og tredimensionel med terrasseoverdækning fra Pergolia, og mærk hvilken forskel det gør for din terrasses samlede udtryk. En flot terrasseoverdækning spiller ikke blot en funktionel rolle, men gør også din terrasse attraktiv, tillokkende og skueværdig.

Du vil få mere værdi ud af din terrasse og dit udendørs inventar, når du investerer i en god terrasseoverdækning. Konkret vil du nemlig komme til at bruge din terrasse på flere tidspunkter af døgnet, sæsonen og året. Terrasseoverdækningen sikrer nemlig en dejlig og behagelig terrasse på de fleste tidspunkter af døgnet, da den skygger og skærmer for både sol og nedbør.

Bestil en af Pergolias terrasseoverdækninger, og oplev forskellen.

Få tørvejr hele året rundt med en terrasseoverdækning

Terrasseoverdækningen er fantastisk god til at sikre tørvejr på udvalgte steder på din terrasse. Når først terrasseoverdækningen står der, så flytter den sig ikke. Til gengæld tvinger den regn, vind og vejr væk fra terrassen – til glædelig fordel for dig og de andre, som skal benytte den.

En terrasseoverdækning giver minimalt med vedligeholdelsesarbejde

Der er minimalt arbejde med at have en terrasseoverdækning når først den er monteret hos dig. Modsat markiser skal du ikke tænke på vindstyrken, eller hvor hårdt regnen falder, for terrasseoverdækningen skal nok blive stående – også i strengere vejr.

Alle terrasseoverdækninger fra Pergolia er i aluminium. Aluminium er et stærkt men let materiale, som giver et rigtig flot udtryk. Derudover er aluminium vedligeholdelsesfrit – det skal ikke males eller beskyttes, for det ruster ikke med tiden.

Ikke nok med, at du hos Pergolia får terrasseoverdækninger, der er vedligeholdelsesfrie. De er også langtidsholdbare – du kan sagtens have terrasseoverdækningen stående i mange år uden den mister sit flotte udtryk af dén grund.

Pergolia hjælper dig med at visualisere din nye terrasseoverdækning

Hvis du hører til blandt dem, der helst gerne vil have syn for sagen inden du investere, så kan du sagtens komme til det her. Hos Pergolia 3D-tegner vi nemlig din nye terrasseoverdækning inden du bestiller, hvis du ønsker det.

I 3D-tegningen får du mulighed for at se hvordan forskellige modeller af terrasseoverdækninger kommer til at se ud på din terrasse, ved siden af din bolig. Dét er en stor tilfredshedsgaranti at have.

Skab det komplette uderum med det rette tilbehør

En terrasseoverdækning gør fantastisk meget for din terrasse i sig selv. Men hvorfor stoppe der?

Du har mulighed for at få masser af tilbehør til din terrasseoverdækning. Skal du have afskærmet siderne på terrasseoverdækningen? Vil du have installeret skydedøre af glas? Supplere med markiser på selve terrasseoverdækningen – eller øvrige steder på dit udendørs areal? Og hvad med en terrassevarmer under terrasseoverdækningen, der med behagelige temperaturer åbner terrassen op til brug i vintersæsonen?

Jo, mulighederne er utallige, hvis din investering i terrasseoverdækning er led i et større renoveringsprojekt af din terrasse. Gå på opdagelse på vores side, og se de tilbehørsprodukter til den flotte, moderne terrasse, som vi også tilbyder.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, ønsker at bestille men er i tvivl, eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstid. Vi sidder klar ved telefonerne og er på tasterne, og vi ser frem til at hjælpe dig videre. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Hvad er en terrasseoverdækning?

En terrasseoverdækning er en permanent, fasttømret overdækning på en terrasse. En terrasseoverdækning er typisk lavet i træ eller metal, har et vandafvisende tag, og støtter delvist på husmuren, delvist på stolper.

Terrasseoverdækninger kommer i mange former, størrelser og varianter. Du finder dem både med et plant tag, et tag med hældning eller med en buet form, samt med et gennemsigtigt plastic- eller glastag. Nogle terrasseoverdækninger fylder hele terrassen, andre blot en del af den – og så kommer de selvfølgelig også i mange forskellige farver.

Sådan vælger du den rigtige terrasseoverdækning til din terrasse

Jo, valgene er mange, når man skal investere i en ny terrasseoverdækning til sin terrasse. Hvilken farve skal den have? Hvordan skal taget se ud? Hvilken stil skal den inkorporere?

Der er selvfølgelig nogle tommelfingerregler, som du med fordel kan rette din søgen ind efter, når du skal finde den rette terrasseoverdækning.

For det første, så handler det om ikke blot at se på terrassen, men også på boligen. En terrasseoverdækning er typisk fasttømret bygningen i den ene ende, så mange vælger her en terrasseoverdækning, der stilmæssigt lader sig inspirere af bygningen. På denne måde sikrer du kontinuitet og elegance i konstruktionen – terrasseoverdækningen bliver i høj grad blot en naturlig forlængelse af selve bygningen ud i et udendørs rum.

Derudover skal terrasseoverdækningen også matche din egen personlige smag. Det skal være noget, du kan lide at se på, for du kommer til at tilbringe mange timer på terrassen efter du har investeret i en terrasseoverdækning.

Hos Pergolia sidder vi klar til at hjælpe dig med at træffe et valg, der passer alle parametre. Vi har mange års erfaring i at vejlede kunder til det rigtige valg af terrasseoverdækning og dertilhørende produkter, og vi vil med glæde også bringe dig godt videre.

Hvad er forskellen på en terrasseoverdækning og en pergola?

Måske undrer du dig over hvad den konkrete forskel på en terrasseoverdækning og en pergola er. Lad os give dig svaret på det herunder.

En terrasseoverdækning er typisk fasttømret huset på en af siderne. Idéen med en terrasseoverdækning er, at den skal fungere som en naturlig forlængelse af husets tag eller konstruktion. Derfor vil du ofte også se terrasseoverdækninger, der stilmæssigt er bygget i samme form og materialer som du finder i huset.

En pergola er derimod en separat, selvbærende struktur. Pergolaen består af rafter og bjælker, der hviler på et sæt af søjler i alle hjørner (og evt. sider) af pergolaen. Pergolaen skal derfor ikke betragtes som en fortsættelse af selve bygningen (om end pergolaen nogle gange i praksis er installeret og monteret som en udbygning), men derimod som en selvstændig bygning eller struktur på grunden. En pergola skaber typisk mere dynamik end en almindelig terrasseoverdækning – men det er ikke alle haver og terrasser, der kan bære det lige godt. I mange tilfælde er en terrasseoverdækning bedre at gå videre med. Her er udtrykket mere klassisk, og konstruktionsdesignet mere sikkert, når man ser terrasseoverdækningen med resten af huset som kontekst.

Brug for mere vejledning?

Hvis du har brug for yderligere vejledning – det kan være spørgsmål, hjælp til køb eller andet relateret til terrasseoverdækninger – så er du velkommen til at tage fat på os i vores åbningstid. Du fanger os på tlf.: 27130320, eller på mail: info@pergolia.dk Vi glæder os til at hjælpe dig videre med din terrasseoverdækning.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 16:00

Kontaktformular

    ×